top of page
superbrein.jpeg

Ontdek hoe je de ontwikkeling van het brein van jouw kind kunt stimuleren!

Een goede hersenontwikkeling bij kinderen legt de basis voor een bloeiende groei op sociaal, emotioneel, cognitief en motorisch vlak. In een wereld waar veel jongvolwassenen worstelen met psychologische problemen en burn-outs, is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe onze acties en omgeving invloed hebben op de ontwikkeling van hun vaardigheden, capaciteiten en levens.
Maar wat kunnen we nú, elke dag, daadwerkelijk doen om kinderen te ondersteunen bij deze cruciale ontwikkeling? Dit is precies waar we samen mee aan de slag gaan tijdens de workshop "Het Superbrein Geheim."
Deze boeiende workshop biedt waardevolle inzichten aan ouders, familieleden, opvoeders, leerkrachten en iedereen die een belangrijke rol speelt in het leven van een kind. We willen allemaal dat onze kinderen gezond en gelukkig opgroeien, en deze workshop helpt ons daarbij.
Onze hersenen bepalen wat we doen, voelen en kunnen. Maar omgekeerd geldt ook: wat we doen, voelen en kunnen, heeft invloed op de ontwikkeling van onze hersenen. Het is een voortdurend proces van worden en zijn.

De workshop "Het Superbrein Geheim" kan perfect gekoppeld worden aan de workshop Family yoga nadien om 16.00u, omdat deze naadloos aansluit bij de inhoud van onze brain training. Samen zorgen we voor een holistische benadering van de ontwikkeling van jouw kind.
 

De workshop wordt gegeven door Eline, een ervaren musicus met meer dan 25 jaar ervaring op het podium. Gedreven door een diepe bezorgdheid en betrokkenheid bij het welzijn van onze kinderen en jongeren, heeft ze zich toegewijd aan het helpen versterken van hun mentale en fysieke veerkracht.
Met haar achtergrond als docent, biedt Eline als kindercoach ondersteuning aan kinderen en hun ouders bij uiteenlopende uitdagingen. Ze richt zich op thema's zoals beter presteren onder druk, geweldloze communicatie, verbetering van lichaamstaal, conflicthantering, agressiepreventie, ontspanningstechnieken, het aanpakken van pestproblemen en het vergroten van zelfvertrouwen.
Wat Eline vooral nastreeft, is de juiste ontwikkeling van het kinderbrein. Ze versterkt de cognitieve functies en maakt het brein weerbaarder, zodat haar coaching zowel op korte als lange termijn effectief is in het leven van haar coachees. Met deze aanpak kunnen jongvolwassenen zichzelf steviger opstellen en beter in staat zijn om alle uitdagingen in het leven aan te gaan.
Het bijzondere aan Eline's aanpak is dat ze haar liefde voor kunst integreert in haar coaching. Ze begrijpt de kracht van kunst en gebruikt dit als een waardevol instrument om de ontwikkeling en groei van kinderen te bevorderen.

Prijs: €25

Meer info en inschrijven bij Eline via elinegroslot@mac.com

Waar: Pura Vida Yoga, Grote Bollostraat 8, 3120 Tremelo

bottom of page