SAMEN NAAR EEN GEZOND LICHAAM

meer energie.png

SMART NUTRITION

Wil jij een gezonder lichaam met meer energie en enkele kilootjes minder?

afslanken in keerbergen en tremelo.jpg

BALANCE PROGRAM

Wil je een gezonder lichaam met meer energie en

minstens 5 kg minder vet? 

Start mee met ons op 20 mei

Wij kiezen bewust niet voor een ‘dieet’ of een ‘slankheidsideaal’ omdat dat lijnrecht tegenover ‘Yoga’ staat. En dat is nu net niet wat we willen. Waar we wél volledig achter staan is een bewuste keuze maken in eten en je lichaam leren ‘voeden’ ipv ‘vullen’. Dit leer je NIET met dieetrepen, en allerhande maaltijdvervangers die er op de markt zijn… Je lichaam ‘voeden’ doe je door bewuste keuzes te maken en te kiezen voor pure onbewerkte voeding.

 

Koekjes, chocolade, cake, snoepjes … Ook wij vinden het soms moeilijk om aan vette of suikerrijke tussendoortjes te weerstaan. Wil jij komaf maken met je slechte snack-gewoontes en snakt jouw lichaam naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Heb je meer structuur, gezonde recepten, tips en inspiratie nodig om je daarbij te helpen?

Laten we er dan samen voor gaan!

 

Vanaf donderdag 20 mei volgen we in groep twee weken lang het Smart Nutrition Project, een programma opgebouwd rond gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. 

Twee weken lang breken we met ongezonde eetgewoontes en kiezen we voor pure onbewerkte voeding, aangevuld met kwalitatieve eiwitshakes (géén maaltijdvervangers) als handig hulpmiddeltje en orthomoleculaire voedingssupplementen. Je vindt alles wat je nodig hebt in de voordelige Smart Nutrition Box. 

 

We gaan samen 2 weken breken met je ongezonde eetgewoontes: we schrappen suiker en alcohol van het menu en kiezen voluit voor pure onbewerkte voeding, we helpen je hierbij met het aanleveren van tal van gezonde gerechten. En dat kan ook heel lekker zijn! Geroosterde groenten, gegrilde vis, kleurrijke salades, exotische vruchten…

Twee keer per dag drink je een shake als duwtje in de rug zodat je lichaam steeds voldoende eiwitten binnenkrijgt en je spiermassa behouden blijft. Wedden dat je na een paar dagen al het verschil voelt?

Door nu even op de rem te staan, ga jij straks fitter en lichter de zomer in. 

Ben jij klaar voor de zomer? Dan helpen wij jou om het roer om te gooien en de allerbeste versie van jezelf te worden. 

 

Wat heb je nodig om mee te starten op 20/5?

  • De Smart Nutrition Box als basis van het programma

  • Shake it up Box met 16 porties shakes in alle smaken mét een bon voor een gratis lichaamsanalyse twv 39€ (maak hiervoor nu alvast een afspraak bij Katrien 0477540144 of Karl 0475290349 )

 

 

 

Wat krijg je van ons er extra en dus gratis bij (enkel als je mee start op 20/5):

  • Link naar de gezamelijke Zoom sessie op maandag 17 mei om 19u30 met alle uitleg om correct te kunnen starten

  • Begeleiding via whatsapp groep, hier kan je al je vragen stellen, recepten delen en mekaar inspireren en motiveren.

  • Gezonde koolhydraatarme recepten beschikbaar in de app

  • Gratis lichaamsanalyse (bij aankoop van de Shake it Up Box) twv 39€

  • 2 weken gratis gebruik van onze PRO app met tal van vooraf opgenomen yogalessen en workouts. Zo motiveren we je om ook dagelijks aan lichaamsbeweging te doen.

 

Wat moet dat kosten?

169€ ipv 218€ (incl gratis begeleiding gedurende 2 weken) indien je inschrijft voor 19/5/2021!

 

Heb je graag eerst nog wat meer info in een gesprek voordat je de stap zet? Bel ons dan even op: 0477/540144 (Katrien) of 0475/290349 (Karl)