Elke Vermunicht

docent kinderyoga

Ik ben Elke, de fiere mama van Eleni.

 

In een zoektocht naar kinderyoga voor mijn dochter viel mijn oog op de website van Pura Vida. Ik was in de wolken toen ik zag dat Katrien ouder-kindyoga in haar aanbod had en schreef mij en mijn dochter enkele keren in voor dit fijne onderonsje. Ondertussen volgt Eleni al een tijdje kinderyoga bij Katrien.

 

Toen ik zelf door stress een aantal fysieke klachten kreeg zocht ik mijn toevlucht in de yoga om zo mijn lichaam en geest te kunnen ontspannen. Sinds maart 2015 volg ik geregeld Vinyasa en Yin yoga bij Pura Vida.

Nadat ik enkele maanden thuis zat met een burn-out was Katrien degene die mij motiveerde om mijn droom (samenwerken met kinderen) om te zetten naar realiteit: "volg een opleiding kinderyoga" zei ze.

 

Om mezelf te verdiepen in de yoga-filosofie volgde ik eerst een opleiding Anusara (alignment-oriëntated flow yoga) 200h opleiding bij Yogaloft te Gent (Joachim Meire). Vervolgens deed ik de kinderyoga opleiding van de Jip en Jan Academie (Helen Purperhart). Al van jongs af aan ontferm ik me graag over kinderen. Ik kijk er dan ook naar uit om vanaf september aan de slag te gaan als kinderyogadocent bij Pura Vida.