essentialyoga mei.jpg

Essential Yoga

donderdag 30 mei van 10u-11u30

Combinatie Essentiële olien en Yoga, de ideale mix om helemaal opgeladen deze feestdag te starten.

Thema Renew:
De essentiële oliën die tijdens deze yogapractice worden gebruikt stimuleren het vrijkomen van giftige stoffen in lichaam en geest. 'Basil' helpt om een open geest te behouden, terwijl 'Rosemary' alle negativiteit verdrijft.
Het heupgebied heeft de neiging om stress op te slaan en spanning vast te houden. Een Yin Yoga practice gericht op het openen van de heupen stimuleert de nieren en levermeridianen om energetsiche en fysieke blokkades te verwijderen.
'Myrrh' en 'Zendocrine blend' gecombineerd met heupopenende poses helpen het lichaam om zichzelf te herstellen.

"In order to carry a positive action we must develop here a positive vision" - Dalai Lama

Yoga: Ontgiftende Restorative/Yin Yoga gericht op het stimuleren van de nier- en lever meridianen.

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram