essential aug.jpg

Essential Yoga

Vrijdag 23 augustus 2019 van 19u30-21u00

Thema Balance:
Deze Vinyasa flow werd samengesteld om evenwicht te brengen in lichaam en geest. Met het opwarmen van het lichaam doorheen de poses dringt de werking van de oliën nog dieper door. Om het lichaam hierbij optimaal te ondersteunen gebruiken we 8 essentiele oliën om in te werken op stress, verhoogde afvalstoffen, ontstekingsreacties en onevenwicht in het autonome zenuwstelsel.
"All healing is first a healing of the heart” – Carl Townsend

Yoga: Vinyasa flow

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram