Essential yoga december

Dinsdag 24 december 2019
10:00 - 11:30

Met de feestdagen als Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling in aantocht zijn we vaak drukker dan ooit en is er weinig ruimte voor nieuwe dingen. Yoga in combinatie met essentiële oliën is dan ook een krachtige katalysator om schoon schip te maken. Zo zet je een streep achter dingen die je niet meer dienen en maak je ruimte voor het “nieuwe”. Goed voor jezelf zorgen is hierbij een must om zo even stil te kunnen staan en te voelen wat jij echt wil. “Empathie” is daarbij het sleutelwoord.

Yoga: Yin Yoga

'You have a solemn obligation to take care of yourself, because you never know when the world will need you.'
-Rabbi Hillel-

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand. Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.

Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram