Essential yoga november

Maandag 11 november 2019
10:00 - 11:30

Deze workshop staat in het teken van dankbaarheid. De maand november leert ons om dankbaar te zijn in de breedste zin van het woord. Het leert ons niet alleen dankbaar te zijn voor dingen die ons een fijn gevoel geven maar ook om de waarde te zien van de obstakels die op ons pad verschijnen.
In deze workshop richten we ons met name op ons hartchakra. De combinatie van oliën en asana's opent ons hart om vreugdevol in het huidige moment te kunnen zijn, daarnaast herinnert het ons dat alles in overvloed aanwezig is. We worden hierdoor uitgenodigd om de uitdaging aan te gaan prioriteiten te stellen en alleen datgene te doen wat vanuit passie voortkomt.

"If you have only one breath left, use it to say thank you"
-Pam Brown-

De yogales gekoppeld aan deze workshop is een rustige Yin Yang flow.
Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.

Het toevoegen van essentële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtenstroom door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Prijs: 20€

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jullie in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram