Essential yoga oktober

Vrijdag 18 oktober 2019
19:30 - 21:00

Thema oktober = Release:
We moeten eerst het oude los kunnen laten om ruimte te creëren voor het nieuwe . Deze workshop helpt energie te vergroten en de geest te kalmeren, terwijl de oliën helpen bij emotionele genezing, waardoor stagnerende energie, gevoelens of blokkades worden vrijgegeven. Deze les bevat toegankelijke backbend poses (achteroverbuigingen) om je te helpen in het proces van loslaten. Deze workshop stimuleert fysieke, emotionele en spirituele genezing.
“We must embrace pain and burn it as a fuel for our journey” - Kenji Miyazawa

Yoga: Slow Vinyasa flow

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Prijs: 20€
Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jullie in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram