Essential Yoga "Release, relax and restore"

vrijdag 15 maart 2019 van 19:30 - 21:00

Combinatie Essentiële olien en Restorative/Yin Yoga, de ideale mix om helemaal opgeladen het weekend in te zetten.

Thema 'Release, Relax and Restore':
Deze les in combinatie met de gebruikte oliën heeft als doel de energie in je lichaam weer volop te laten stromen, te ontgiften, de geest te kalmeren en het lichaam helemaal te ontspannen.
Tijdens deze zachte Restorative/Yin les met aandacht voor de ademhaling brengen we lichaam en geest weer in balans.
De gebruikte oliën in combinatie met de yogapractice zorgen er voor dat we in staat zijn om meer vanuit onze kern (ons hart) gaan leven en denken.

"You are not here accidentally - you are here meaningfully. There is a purpose behind you. The whole intends to do something through you" - OSHO

Yoga: Restorative/Yin

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram