Essential yoga september

Vrijdag 20 september 2019
19:30 - 21:00

Combinatie Essentiële olien en Yoga op vrijdag 21 september van 19:30 tot 21:00 uur.

Thema 'Root down':
Tijdens deze les reizen we doorheen de onderste chakra's die ons helpen een sterke fysieke en emotionele basis te ontwikkelen. Het wortelchakra of eerste chakra verbindt ons met ons fysieke lichaam, milieu en de aarde. Deze sequence concentreert zich op de onderste chakra's met bijbehorende oliën ter bevordering van de aarding, de creativiteit en de inwendige kracht. De boomoliën en de 'balance blend' zal helpen bij het emotioneel verbinden met het onderlichaam.
"The deeper the roots, the higher the tree can grow" -

Yoga: Yin Yoga

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram