Essential Yoga Valentijnsspecial

vrijdag 15 februari 2019 van 19:30 - 21:00

Combinatie Essentiële olien en Yin Yang flow op vrijdag 15 februari van 19:30 tot 21:00 uur. De ideale mix om helemaal opgeladen aan een nieuwe werkweek te beginnen.

Thema hartopeners:
Tijdens deze les maken we verbinding met ons hart en creëren we meer rust in ons hoofd.
Er wordt extra aandacht besteed aan het openen van het borstgebied en de schouders. Deze zijn activerend en geven je het gevoel meer ruimte te hebben in je lichaam. Daarbij wordt je meer bewust van je gevoelens.

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace" - Jimi Hendrix

Yoga: Yin Yang flow

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram