essential juli.jpg

EssentialYoga juli thema 'Freedom'

Vrijdag 12 juli 2019 van 19:30 - 21:00

Combinatie Essentiële olien en Yoga op vrijdag 12 juli van 19:30 tot 21:00 uur.

Thema 'Freedom':
Heupopeners en backbends creëren meer opening in ons lichaam wat ons meer gevoel van vrijheid geeft. De yogaposes worden gecombineerd met essentiele olieën zoals peppermint om de stemming te verbeteren en ons hart te openen en wild orange om ons eraan te herinneren dat het leven mooi en speels mag zijn.

"And the day came when the risk to remain a tight bud was more painful than the risk it took to blossom" – Anais Nin

Yoga: rustige Yin en Yang flow met borst -en heupopeners

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.
Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jou in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram