top of page
7.png

SAMEN ZEN: EEN FAMILIE YOGA BELEVING VOOR QUALITY TIME

We maken weinig tijd om echt van elkaar te genieten. Tijdens deze workshop staat alles in het teken van jullie verbinding, de verbinding tussen ouder en kind. Tijdens een sessie family yoga neemt Laurenz jullie mee in de wondere wereld van de yoga, beweging, mindfulness, massage en meditatie. Aan de hand van een fantasierijk verhaal zetten kinderen onder begeleiding van hun ouder(s), tante, opa of ander zorgfiguur hun eerste stapjes in de yogawereld. Deze sessie is zo ontwikkeld dat genieten van het samen zijn centraal staat en is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs:

25€ (1 ouder + 1 kind)

DOCENT:

Deze family yoga zal worden verzorgd door Laurenz Verkruysse. Zijn allereerste yogaopleiding was een kinderyogaopleiding en hier begon ook zijn yogapad. Inmiddels heeft Laurenz een aantal jaren ervaring opgebouwd in het begeleiden van kinderen en hun gezinnen in de wondere wereld van kinderyoga. Van coaching yogakampen tot familieyogasessies in yogastudio's.

Naast yogadocent is Laurenz ook psychologisch counselor en heeft hij lange tijd met kinderen en hun families gewerkt. Hij integreerde yoga in zijn therapeutische werk en merkte wonderbaarlijke resultaten op. Eindelijk konden mensen weer genieten van het samenzijn en was er weer ruimte voor plezier en spel. Ouders kregen handvatten om hun kinderen creatief te kalmeren en genoten weer van quality time samen.

Laurenz.jpeg
bottom of page