top of page
WORKSHOP BANNERS (Presentatie)-2.png

Datum: zaterdag 2 maart 2024

Tijdstip: 14u - 17u

Prijs: 46 euro/deelnemer

maximum 14 deelnemers

 

Leer een zalige hand- en hoofdmassage geven

 

Wil je leren hoe je anderen een deugddoende hand- en hoofdmassage kan geven? Of wil je zelf even wegzakken en genieten?

 

In deze drie uur durende workshop krijg je de kans om deze toegankelijke vorm van massage te ontdekken. Je kan immers je kleren aanhouden en je hebt geen massagetafel nodig.

 

Praktische technieken

Leer eenvoudige en effectieve technieken om een geweldige hand- en hoofdmassage te geven. Ideaal om iemand op korte tijd helemaal in de zen-modus te krijgen. Na deze workshop beschik je over vaardigheden om een korte en deugddoende hand- en hoofdmassage te geven.

 

De massage-uitwisseling is in duo. Je ontvangt en geeft een hand- en hoofdmassage. Als je liever alleen komt, oefen je op een ander mooi mens.

 

Toegankelijk voor iedereen

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring met massage. Je hoeft je kleren niet uit te doen, en de technieken zijn ontworpen voor gebruik in alledaagse situaties.

 

Deze workshop is voor jou:

 

  • als je eenvoudige massagetechnieken wil leren

  • als je de ontspannende en helende effecten van massage wilt ervaren

  • als je jouw geliefden kleine momentjes van geluk wil schenken

  • met je lichaam wil connecteren

  • eventjes helemaal tot rust wilt komen

  • of gewoonweg even wilt genieten van een fijne hand- en hoofdmassage

 

Na afloop ontvang je een e-book met algemene info over massage en aandachtspunten en een overzicht van de verschillende technieken met foto’s en uitleg. Zo kan je thuis gemakkelijk verder oefenen.

 

Breng een grote handdoek mee en draag gemakkelijke kledij.

 

Je bent super welkom!

 

Inschrijven en bijdrage

De prijs voor de workshop bedraagt 46 euro.

 

Stuur een mailtje naar pieter@massagemoments.be of een whatsappje naar +32 498 65 78 51 om je aan te melden. Je ontvangt dan een betalingsuitnodiging.

 

 

Lieve woorden van deelnemers:

“Bedankt Pieter voor de workshop hand- en hoofdmassage. Ik volgde al verschillende lessen in massage en deze van jou was een enorme meerwaarde! Op een veilige en toegankelijke manier weer nieuwe massagetechnieken geleerd. Het is duidelijk dat je jouw kennis met veel passie wil overbrengen aan zoveel mogelijk mensen.” - Nancy -

 

“Zeer goede energie. Pieter heeft kennis van en een passie voor massage. Ik beveel zijn massages en workshops aan iedereen aan.” - Lucia -

 

 

Over Pieter

Deze workshop wordt gegeven door Pieter Spoelders van Massage Moments. Met bijna tien jaar ervaring is Pieter gepassioneerd bezig met massage. Hij deelt zijn talent graag met de wereld en heeft als missie om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden door middel van massage. De technieken die je leert in zijn workshops gebruikt hij zelf dagelijks in zijn massagepraktijk.

 

Massage is een krachtig instrument dat in slechts enkele minuten zoveel plezier en ontspanning kan bieden. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

 

Ben jij klaar om dit te ontdekken?

 

Meer info over Pieter en Massage Moments vind je op zijn website.

bottom of page