I WONDER … 

Het aftellen naar de RainPharma I Wonder Days is nu officieel begonnen. Ben jij ook zo benieuwd wat wij voor jou in petto hebben?

 

 

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25. Benieuwd hoe de actie werkt? Lees dan snel verder!

iwonderdays.jpeg

Wat mag je verwachten? Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Let’s get lucky!

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let’s party!

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier.

pakket shower.jpeg Let's Shower 
 
In de Let's Shower box ter waarde van minstens €166 vind je drie luxueuze doucheproducten:

1. Een 500 ml Skin Wash (in elke box zit een andere geur dus laat je verrassen)

2. Een 500 ml Prebiotic Skin Lotion

3. Een Body Wonder Towel Let's go Home 
 
In de Let's go Home box ter waarde van minstens €150 vind je alles om je huis natuurlijk te parfumeren met heerlijke pure geuren:

1. Een 500 ml Aroma Diffuser

2. 2x 30 ml Essential Oil (verrassing)

3. Een Room Spray 50 ml (verrassing)

pakket home.jpeg
pakket gelaat.jpeg Let's Treat it 
 
In de Let's Treat it box ter waarde van €227 vind je drie luxueuze gelaatsverzorgingsproducten:

1. Een 100 ml Advanced Precleanser

2. Een 200 ml Dedicated Facewash

3. Een 60 ml Clever Night Remedy


Let's Balance 
 
In de Let's Balance box ter waarde van minstens €164 vind je een pakket van orhomoleculaire voedingssupplementen:

1. Daily Boost 30 tabs en Mighty Nine 30 tabs

2. Dynamic Q10 45 caps

3. Dry Energy 2x 60 caps

4. Extra supplement als verrassing

pakket supplementen.jpeg

Weet jij nu al welke set jij absoluut wil bemachtigen tijdens de I Wonder Days? Eéntje of allemaal?
Vul dan zeker de catalogus in (te verkrijgen bij ons) met de producten die jij graag wil bestellen. Geef je lijstje af en kies meteen de set(s) waar jij voor gaat.

Hoe kan je dat doen?

  • Neem bij je bezoekje een catalogus mee en bezorg hem asap ingevuld aan ons, zet er ook bij welke set je graag wenst. Dat kan voor, tussen of na de lessen. 

  • Kom tijdens het weekend van de klant (za 1/10 en zo 2/10) langs tussen 12u00 en 16u00! Bij het binnenbrengen van je verlanglijstje dat weekend  krijg je van ons nog een extra cadeautje voor het weekend van de klant. Onze deuren staan dan open voor jou tussen 12u en 16u!

  • Geraak je er niet? Dan kan je jouw lijstje ook alvast doorsturen via mail, wij contacteren je dan om je bestelling verder af te handelen. 

  • Kom je liever op een ander moment langs om samen je lijstje op te maken? Dan maken we graag een afspraak met jou, stuur je vrije momenten even door via mail en wij maken graag tijd voor je!
     

Wij zorgen ervoor dat jouw producten en limited edition cadeausets voor je klaarstaan op 21 of 22 oktober. Opgelet, op is op, van elke set hebben we maar 16 stuks in voorraad, we raden je dus aan om niet te lang te wachten met het doorgeven van je bestelling!