top of page
8.png
8.png

KIDS & FAMILY YOGA TEACHERTRAINING

 

Een training voor (yoga)docenten, therapeuten, ouders, geïnteresseerden, … om kinderen en gezinnen mindfulness, meditatie, ademwerk en yoga te leren.

 

Ben jij gepassioneerd over yoga en wil je deze passie delen met kinderen en families? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou! Tijdens deze training leer je alles wat je nodig hebt om veilige, effectieve en leuke yogalessen te geven aan kinderen en families.

Deze opleiding is ontworpen om jou de vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om yoga in de wereld van kinderen en hun families te brengen. Je leert over kinderpsychologie, ontwikkeling van het kind, lesplanning en -voorbereiding, speciale behoeften, veiligheid, filosofie en anatomie.

Daarnaast leer je verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanningstechnieken die geschikt zijn voor kinderen en gezinnen.

 

Deze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische ervaring. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om yogalessen te geven in verschillende settings, zoals scholen, yogastudio’s, therapeutische settings, kinderdagverblijven en thuis. Bovendien bieden we ondersteuning bij het opzetten van een eigen yogapraktijk, zodat je de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan kunt toepassen in de praktijk.

Data:

Za 26/8, 2/9 en 9/9 telkens van 12.00-18.00u

 

Prijs:

Early Bird tot 30/6: €370

Vanaf 1/7: €400

 

Inbegrepen:

- 16 contacturen in NL

- Online terugkom moment

- Toegang tot een facebook-communitygroep voor alle vragen en het delen van ervaringen

- Leeslijst ter voorbereiding

- Cursus + hand-outs

- Mogelijkheid tot een stage moment

 

Voorwaarden voor deelname:

- Een basiskennis van yoga is een minimumvereiste

- De zin om je te verdiepen in de wereld van yoga

- Motivatie om zelf ook yogalessen te volgen

DOCENT:

Deze lerarenopleiding zal worden verzorgd door Laurenz Verkruysse. Zijn allereerste yogaopleiding was een kinderyogaopleiding en hier begon ook zijn yogapad. Inmiddels heeft Laurenz een aantal jaren ervaring opgebouwd in het begeleiden van kinderen en hun gezinnen in de wondere wereld van kinderyoga. Van coaching yogakampen tot familieyogasessies in yogastudio's.

Naast yogadocent is Laurenz ook psychologisch counselor en heeft hij lange tijd met kinderen en hun families gewerkt. Hij integreerde yoga in zijn therapeutische werk en merkte wonderbaarlijke resultaten op. Eindelijk konden mensen weer genieten van het samenzijn en was er weer ruimte voor plezier en spel. Ouders kregen handvatten om hun kinderen creatief te kalmeren en genoten weer van quality time samen.

Laurenz.jpeg
bottom of page