top of page

Welkom bij Pura Vida

Wij geloven dat iedereen zich beter kan voelen door te bewegen, gezond te leven/eten en met een positieve mindset door het leven te gaan. Wij willen mensen inspireren, het goede voorbeeld geven, bewustzijn creëren en iedereen motiveren om ermee aan de slag te gaan, te testen en op te volgen. Wij bieden yogalessen aan voor het bewustzijnsproces en de mindset, Core en Personal training om een gezonder lichaam te krijgen en je fitter te voelen, kinderyoga om onze kinderen van jongs af aan al die aspecten mee te geven, Multiscan en Afascan testen om de huidige mentale en fysieke toestand te meten en van daaruit advies te geven naar suppletie, beweging en leefstijl toe.  

yoga op terras
winkelruimte in Keerbergen
personal training

Yoga & more

Ontdek onze groepslessen, geniet van een rustige yin of yin/yang of verbeter je kracht en balans tijdens een Vinyasa, Ashtanga, Yogilates of core training. Voor elke doelstelling, leeftijd en gemoedstoestand hebben we een passende groepsles.

Webshop Rainpharma & more

Rainpharma maakt no-nonsense premium producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten.
Je kan in de webshop kijken welke producten op voorraad zijn en ze kopen in onze winkel voor of na een yogales of op afspraak voor advies op maat.

Personal Training

Personal training wordt steeds populairder. De individuele aanpak en opvolging zorgen ervoor dat je sneller je doelen zal bereiken. Het aantal sessies en intensiteit wordt samen besproken en je traint met je vaste coach op onze locatie.

online grpeslessen
kinderyoga
workshop skin

Online groepslessen

Wij hebben een mooi online lessenpakket voor je samengesteld waarmee je via de app al onze vooraf opgenomen lessen kan afspelen op je smartphone of I-pad wanneer je maar wilt. Voor 12€/mnd, 16€/mnd of 20€/mnd (afhankelijk van de termijn keuze) kan je hier onbeperkt gebruik van maken. 

Kinderyoga

Ontdek hier de wekelijkse kinderyogalessen alsook workshops, verjaardagsfeestjes, ouder-kind yoga

Workshops

Er worden regelmatig workshops RainPharma of workshops door externe docenten gepland. Ontdek hier wat er volgende maanden op het programma staat.

multiscan
fitheidstest
The_Smart_Nutrition_Project_is_a_short,_

De Multiscan-fit wellnesstest

Hoe gezond ben jij? Met onze nieuwste aanwinst, de multiscan-fit kiosk, meet je zowel je lichaamssamenstelling alsook je stressniveau, vermoeidheid, performance, wervelbelasting, cardiovasculair en microcirculatie. Je krijgt een uitgebreide evaluatie van je Wellness score en advies naar voeding, suppletie en beweging.

Fitheidstest 2020

Hoe fit ben jij?
Boek een test bij Karl en ontdek wat je sterke en minder sterke punten zijn.

Smart Nutrition Project

Een kleine detox, een boost voor je vitaliteit en huid of een paar kilo's lichter. Zet je even op een duidelijk voedingsplan en voel je beter.

Aanbod: Services
bottom of page