Lisanne Broes

docent ashtanga

Drie jaar geleden kwam ik toevallig met yoga in contact, toen ik op zoek was naar een nieuwe hobby. Ik kocht een beurtenkaart bij Pura Vida, waarmee ik gedurende twee weken alle lessen mocht uitproberen. Eerst was de coretraining aan de beurt, omdat ik voornamelijk op zoek was naar een fysieke bezigheid. Daarna probeerde ik verschillende yogavormen uit, waaronder ook Ashtanga yoga. Deze vorm sprak me vanaf het eerste moment meteen aan en zo stond ik vanaf dan bijna elke zondag op mijn mat om een deel van de eerste serie uit te voeren.
In het begin werd ik vooral aangetrokken tot het fysieke aspect. Na een tijdje voelde ik dat ik de houdingen meer onder de knie kreeg en wilde ik me verder verdiepen in Ashtanga yoga.

Ik vroeg aan Katrien waar zij haar opleiding had gevolgd en zo schreef ik me heel enthousiast in voor een 200h Ashtanga Yoga (eerste serie) Teacher Training aan de AYA in Antwerpen. Door het volgen van deze opleiding heb ik gemerkt dat ik me niet alleen meer focus op het fysieke aspect. Mijn aandacht gaat nu ook uit naar mijn ademhaling en ik kan mezelf meer naar binnen keren tijdens mijn practice. Hierdoor kan ik volledig tot rust komen. Dit doet me enorm veel deugd, omdat ik perfectionistisch ben ingesteld waardoor ik vaak over mijn grenzen heen ga.

Ik ben heel blij dat Pura Vida op mijn pad is gekomen en ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om mijn passie vanaf september 2018 met anderen te delen.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram