New years special "Essential yoga"

Vrijdag 17 januari 2020 van 19:30 - 21:00

Thema 'Clear intention':

Deze workshop nodigt je uit om met nieuwsgierigheid te kijken naar het leven en naar waar je naartoe wil. Bij het uitoefenen van twists en inversies moet je echt aanwezig zijn met je lichaam en ademhaling.

Het gebruik van oliën zoals pepermunt zal de luchtwegen openen en de stemming verbeteren, waardoor je beter zal kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven.

De Intune blend helpt je de mentale krachten en de emotionele kwaliteiten van het hart te balanceren. "The life we want is not merely the one we have chosen and made. It is the one we must be choosing and making." - Wendell BerryYoga: Gentle yoga flow

Elke maand heeft een ander thema en de yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand.

Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.Locatie: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 KeerbergenBetalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.

✓ Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes

✓ Nog geen klant? Stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij voor jou een plaatsje in deze les.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram