FaceBook_SSD_event.jpg

WELKOM OP:

DO 18 maart: 10u-18u

VR 19 maart: 10u-18u

ZA 20 maart: 9u-21u

Om te kunnen deelnemen aan de RainPharma Spring Shopping Days koop je voor € 21 de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (twv € 59). Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee. Wil je je shakes en supplementen bijvullen? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project? Dit is het moment!

Maar er is meer. Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er € 1 van de prijs van de Never Ending Circle af. Kies je één product, dan betaal je nog maar € 20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs volledig gratis. En tot slot krijgt elke deelnemende klant nog een "uitgesteld plezierkaart" twv 21 euro.

Download hier de flyer.

We stellen je graag 21 rituelen voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om jouw doelen te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat. 

 

Wil je ze allemaal kennen? Haal dan de 21 rituelen brochure in huis bij Studio Pura Vida of download hier de digitale versie. Per ritueel kan je de qr code scannen met je camera en de link brengt je naar het gekozen ritueel.

Alle 21 filmpjes zijn opgenomen met uitbaatsters van echte Rainpharma shops. In een van de rituelenfilmpjes zie je Katrien in bad.

Goed voorbereid op weg.

Wil je zeker zijn dat je geen enkel product mist? Stel dan zeker je verlanglijst samen. Stuur je je lijstje ten laatste 7 maart door naar je winkelpunt? Dan krijg je nog een extra verrassing. Download hier je blanco lijstje, vul het in, maak er een foto van en stuur het naar katrien@puravidakeerbergen.be of via whatsapp. Nood aan inspiratie? We maakten een voorbeeldlijst met 21 RainPharma must-haves, die helpen je zeker en vast op weg! Vergeet ook niet dat je extra Never Ending Circles kan toevoegen, voor overal in huis. Wil je de komende 6 maanden zeker zijn van je supplementen en shakes aan de beste voorwaarden? Check dan deze 3 verlanglijstjes Shakes - voedingssupplementen 1 - voedingssupplementen 2. Ook de nieuwste producten kan je nu aan korting kopen.

5-jarige William vertelt over de Never Ending Circle.

Tijdens de RainPharma Spring Shopping Days kan je de Never Ending Circle gebruiken om al je favoriete producten te verzamelen en zo 21% korting te scoren. Thuis is deze eyecatcher dan weer handig om rondslingerend speelgoed te verzamelen en stijlvol op te bergen. Gebruik jij de Never Ending Circle of de prachtige bewaardoos? Of allebei? William toont je graag de eindeloze mogelijkheden!