top of page
5.png

Nieuw vanaf 2023: elke maand ‘Menoyoga: Yoga voor de (peri)menopauze’

Opvliegers, slaapproblemen, vermoeidheid, een gebrek aan energie, een verminderde concentratie… het zijn slechts enkele van de wel 40 symptomen die je kan ervaren als je in de peri- of de menopauze zit. Een periode in het leven van elke vrouw die helaas nog té vaak geassocieerd wordt met kommer en kwel, aftakelen en vaak zelfs schaamte. Het is toch nog steeds een beetje een taboeonderwerp, niet?

Gelukkig hoeft het écht niet zo te zijn. En dat ontdek je tijdens onze nieuwe, maandelijkse lessen ‘Menoyoga’. Elke maand kom je samen met een groep vrouwen om yoga te beoefenen specifiek voor deze levensfase. Daarbij werken we rond de symptomen van de (peri)menopauze, en ontdek je hoe je jezelf hierin met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie kan ondersteunen. Want er is veel dat je zelf in handen kan nemen.

Tegelijk zijn de lessen een aangename, veilige plek om ervaringen uit te wisselen met elkaar, en in alle kwetsbaarheid en openheid te verbinden met vrouwen in dezelfde levensfase. Goed om weten: tot rust komen, staat in elke les voorop. Want dat is dé behoefte die we allemaal gemeenschappelijk hebben in de (peri)menopauze.

Praktisch:

  • Elke maand is er bij Pura Vida een les Menoyoga op vrijdagavonden, van 19 – 20.30 uur. De data vind je hieronder.

  • Een les kost 25 euro, maar je kan ook kiezen voor een 5-beurtenkaart. Die kost 100 euro (dus 20 euro per les). Met deze beurtenkaart kan je deelnemen bij Pura Vida maar ook bij Yogalovers in Mechelen.

  • De lessen worden gegeven door Inge Delva, die zich gespecialiseerd heeft in yoga voor de (peri)menopauze. Meer info over Inge vind je op www.secondspring.be.

Data Pura Vida (in Keerbergen/Tremelo):

29/9, 27/10, 24/11, 8/12/2023

Meer informatie & inschrijven:

www.secondspring.be/menoyoga

EC2A9533.jpg
bottom of page