OUTDOOR CORE EN BOOTCAMP EN ONLINE YOGA

VIA ZOOM

 • 1 credit per les

 • link naar zoom staat in je boeking

OUTDOOR

 • 3 credits per les

 • small group 3 personen

 • boeking kan niet geannuleerd worden

VIA APP

 • +70 lessen core en yoga

 • 24u 7/7 toegang

 • workouts en oefeningen

 • voedingsplan

 • De small group lessen met max 4 sporters gaan steeds buiten door.

 • Is er een les volzet? Kies dan een andere les of plaats je op de wachtlijst, zo weten wij dat we eventueel extra lessen kunnen inplannen

 • Reserveren voor de lessen kan vanaf 8 dagen op voorhand!

 • Nieuw: online lessen via ZOOM.  Je kan deze lessen boeken in het rooster. Na reservatie kan je de link naar de live stream vinden in je boekingen (je krijgt dus geen link meer via mail toegestuurd).

 • Een zoomles annuleren via de app kan tot 4u voor de les van start gaat, maar we vragen je om dit zoveel mogelijk te vermijden. Annuleer je later dan 4u voor de les dan wordt je beurt altijd aangerekend! Hier kunnen we geen uitzonderingen op maken. 

Om een plaatsje in je favoriete les te reserveren klik je op onderstaande button "BOEK EEN LES" 

Heb je geen credits (meer)? Klik dan op de button "KOOP HIER JE CREDITS" en betaal online. Nadien kan je meteen reserveren.

Ben je nieuw hier en heb je nog vragen? Kijk even op de FAQ pagina voor een antwoord op de meestgestelde vragen.

 
20150108 puravida-196-Edit.jpg

YIN YOGA

Yin yoga wordt ook al wel eens de yoga van het bindweefsel genoemd. Het is een rustige yogastijl die je uitnodigt om je over te geven en los te laten. We benadrukken de fascia (bindweefsel) door 3-5  minuten in een houding te blijven, onze spieren te ontspannen en daardoor ligamenten en pezen gezond te maken/houden. Volgens Paul Grilley, de grondlegger van Yin yoga is het niet spierkracht die je fit houdt, maar de flexibliteit van je gewrichten en de conditie van je bindweefsel. Geen ingewikkelde houdingen, maar oefeningen die ruimte in je lichaam creëren waardoor je energie weer vrij kan stromen en je geest ontspant.

 

Niveau: soft

YIN YOGA ( +AROMA)

Een prachtige combinatie van Yin Yoga met essentiële oliën. Elke les heeft een andere focus waarbij yogahoudingen en essentiële oliën op elkaar zijn afgestemd. Het versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Niveau: soft

20150108 puravida-165-Edit.jpg
20150108 puravida-83-Edit.jpg

YIN YANG YOGA

Alles bestaat uit yin en yang. Yin slaat op de maanenergie, de vrouwelijke energie, rust, het intuïtieve. Yang slaat op de zonne-energie, de mannelijke energie, actie, dynamiek. In onze drukke Westerse maatschappij waar iedereen geleefd wordt door zijn agenda, overheerst de yang energie. Veel mensen voelen dan ook dat hun lichaam niet meer in evenwicht is. Met yin en yang yoga proberen we beide energieën in balans te brengen.De les start met een aantal rustige yinhoudingen die werken op een diepe stretch. Daarna gaan we over naar een yang flow waarbij we de energie in ons lichaam activeren en sluiten terug af met yin en een heerlijk ontspannende savasana.

Niveau: soft/medium

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga is gebaseerd op Ashtanga yoga met het verschil dat ipv een vaste serie oefeningen elke les anders is. Laat je dus iedere keer opnieuw verrassen. Deze les is dynamisch en speels en de asana’s (houdingen) worden beoefend in een vloeiende reeks volgens het ritme van de ademhaling. Tijdens een Vinyasa yoga les worden de organen en spieren gezuiverd, komt je geest tot rust en je concentratie verbetert. Door de verschillende opties in de houdingen is deze les geschikt voor zowel sportieve beginners als gevorderden.

Niveau: medium/intens

20150108 puravida-62-Edit.jpg
20150108 puravida-181-Edit.jpg

ASHTANGA YOGA

Is een energieke en vloeiende stijl van Yoga. Het is een fantastische oefenvorm met een vaste volgorde van houdingen om een sterk en gezond lichaam te krijgen. De dynamische bewegingen (vinyasa's), houdingen (asana's), kijkrichtingen (drishti's), energiesloten (bandha's) en een daarbijhorende speciale ademhalingstechniek (ujjayi) zijn helend voor lichaam en geest. Het regelmatig beoefenen van Ashtanga yoga neemt onzuiverheden, blokkades, ziektes en pijnen weg die veroorzaakt worden door emoties, spanningen en angsten. Ashtanga yoga is toegankelijk voor de sportieve beginner tot gevorderde yogi.

Niveau: medium/intens

YOGILATES

Yogilates is een combinatie van  yogahoudingen en pilatesoefeningen. Er wordt geoefend op kracht, flexibiliteit, evenwicht en ademhaling. Een workout die je lichaam verstevigt en je geest vrijmaakt. Ontspanningsoefeningen en spierversterkende oefeningen worden met elkaar afgewisseld. Een verbeterde lichaamshouding, strakker lichaam en het gevoel van totale ontspanning zijn de elementen die deze les tot een succes maken.

Niveau: medium

20150108 puravida-163-Edit.jpg
20150108 puravida-138-Edit.jpg

CORE

Kracht, conditie en coördinatie verwerkt in 1 effectieve workout van 45'. Je traint vooral je core, met name je onderrug en buikspieren, de basis voor een krachtig en evenwichtig lichaam. Er wordt getraind met de bosu, trx, ballast ball, kettle bell maar ook eigen lichaamsgewicht. Er worden steeds opties gegeven per oefening zodat bijna iedereen kan deelnemen. Het is de ideale workout om snel resultaat te boeken in een toffe groepssfeer.

Niveau: medium/intens

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio Pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

BTW BE 0727 494 159

 • Facebook
 • Instagram