top of page

Vraag en antwoord

 We geven je kant-en-klare antwoorden op de meest gestelde vragen,

zodat je zonder zorgen de studio binnenstapt.

Veelgestelde vragen: FAQ

Hoe kan ik een les boeken?

Je kan enkel een les boeken met geldige credits.

Wat moet je doen?

stap 1: ga naar de webshop en koop je credits aan. Tijdens de afrekening kan je ofwel inloggen als je al een account hebt of een account aanmaken als je nieuw bent bij Pura Vida.

stap 2: is je aankoop gelukt en je hebt je account bevestigd dan kan je inloggen via de app of via jouw account op www.puravida.virtuagym.com

stap 3: op de app kan je gemakkelijk een les boeken (tot 1 minuut voor de les start) en annuleren (tot 4 uur voor de les start) door te klikken op de button "Boek Les". Reserveren voor een les is verplicht. Van zodra je een les boekt zal er een credit in mindering worden gebracht. Annuleer je tijdig dan komt deze terug bij je credits.

Hoe kan ik mijn credits zien?

Log in op puravida.virtuagym.com en klik links op "Clubaccount informatie" en vervolgens op de tab "producten".  Nu zie je je credits staan. Indien je op credits klikt zie je de geschiedenis van je boekingen en de geldigheidsdatum. Gebruik je de app dan kan je rechts onderaan klikken op "ik". Bij produkten zie je het aantal credits staan. Klik je op groepsles dan zal je de gemaakte boekingen zien. 

Is yoga iets voor mij?

Tja, op die vraag weet alleen jij het antwoord. En omdat je enkel weet of je iets lust wanneer je het geproefd hebt, raden we je aan om enkele verschillende lessen te volgen. De credits om een les te boeken kan je aankopen in de webshop.

Waar kan ik parkeren?

WAAR PARKEREN IN TREMELO? 
1.    Parkeren kan op de voorziene parkeerplaatsen in de straat, vergeet je parkeerschijf niet te zetten (= max.3 uur in Tremelo).
2.    Links naast schoenen Slaets (op 50 meter van de studio) is er ook een parking waar een 30-tal wagens kunnen staan. 
3.    Op 3 minuten stappen van de studio vind je de gratis parking Vinneweg voor 150 wagens. Typ parking Vinneweg in in Waze en je komt zonder zorgen aan. 

Is het mooi weer en woon je niet te ver, kom dan met de fiets en geniet ondertussen van de natuur. Je kan je tweewieler het veiligst plaatsen en vastleggen op de voorziene fietsparking schuin over de deur rechts van Brasserie Belomi.

WAAR PARKEREN  IN KEERBERGEN?
Hier kan je je wagen in de straat parkeren of op de voorziene parkeerplaatsen (een 7-tal).

Hoe zoek ik een yogales die bij me past?

In het doolhof van verschillende stijlen en benamingen is het niet makkelijk om die les te kiezen die écht bij je past. Bepaal wat jouw doelstellingen zijn en zoek een stijl die aan jouw verwachting beantwoordt: bekijk ons aanbod en vraag zeker ook advies aan Katrien.

Ik wil wel starten met yoga, maar ben helemaal niet lenig.

Dat is helemaal geen probleem. Je zal je lenigheid voelen toenemen naarmate je meer yoga beoefent. Als je erg stijf bent, zoek dan een zachte les zoals de Yin of Yin-yang lessen. Je vindt altijd wel een stijl die bij je past.

De geldigheidstermijn van mijn credits is verlopen. Wat nu?

Alle aangekochte credits zijn persoonlijk (10 beurten zijn 12 maanden geldig) en kunnen niet verlengd worden.  Je kan steeds opteren om per les te betalen als je heel onregelmatig naar de les komt. Kom je wel regelmatig dan ben je voordeliger met een van onze abonnementen.

Wat draag ik voor mijn eerste yogales?

Denk vooral: comfort. Je wil kleding die goed zit en waarin je ongedwongen kan bewegen – ook bewegingen die je in je alledaagse leven niet doet. Omdat je yogaleraar goed je bewegingen moet kunnen zien en verbeteren, draag je best aansluitende kleding.
Tijdens de yogales creëer je warmte van binnenin je lichaam, dus zorg voor lichte kledij. Actieve vormen van yoga doe je trouwens altijd op je blote voeten. Volg je een yin les, breng dan een trui en kousen mee om je warm te houden.

Mag ik mijn gsm laten opstaan?

Samen met je zorgen laat je best je gsm achter in een van de 30 lockers.  Zet je gsm uit en gun jezelf het gevoel van even onbereikbaar te zijn.

Wat mag ik eten voor de les?

Eet geen zware maaltijden tot twee uur voor de les. Let ook op met teveel water drinken. Je kan wel kiezen voor een licht tussendoortje zoals een banaan, energiereep of smoothie. Tijdens de les drink je best geen water: dit koelt je lichaam onnodig af.

Kan ik meer doen met de app dan alleen een les reserveren?

Via de PRO-app heb je toegang tot een uitgebreide yoga en trainingsbibliotheek voor een zeer lage prijs. Klik hier voor meer info

bottom of page