Plants

Vraag en antwoord

 We geven je kant-en-klare antwoorden op de meest gestelde vragen,

zodat je zonder zorgen de yogastudio binnenstapt.

 

Hoe kan ik een les boeken?

Je kan enkel een les boeken met geldige credits.

Wat moet je doen?

stap 1: ga naar de webshop en koop je credits aan. Tijdens de afrekening kan je ofwel inloggen als je al een account hebt of een account aanmaken als je nieuw bent bij Pura Vida.

stap 2: is je aankoop gelukt en je hebt je account bevestigd dan kan je inloggen via de app of via jouw account op www.puravida.virtuagym.com

stap 3: op de app kan je gemakkelijk een les boeken (tot 1 minuut voor de les start) en annuleren (tot 4 uur voor de les start) door te klikken op de button "Boek Les". Reserveren voor een les is verplicht. Van zodra je een les boekt zal er een credit in mindering worden gebracht. Annuleer je tijdig dan komt deze terug bij je credits.

Waar kan ik parkeren?

Uit respect voor de buren en doorgaand verkeer vragen we om volgende richtlijnen te volgen:
OCHTENDLESSEN: parkeren op straat aan overzijde van de studio, dus NIET aan de kant van de studio en NIET op de parking van B-TOYS vermits de winkel dan open is en voor hun klanten voorbehouden is. Deelnemers van de CORE lessen: steeds op B-toys parking. Deze lessen eindigen voor B-toys opent en zo hebben de mensen voor de volgende les (yin) voldoende plaats in de straat. 
AVONDLESSEN: STEEDS parkeren op de parking van B-TOYS en dus niet in de straat. Het is slechts 100 meter wandelen en het zorgt ervoor dat onze buren niet overprikkeld geraken door de auto's in de straat. 
2) Gebruik de opritten van onze buren niet om je wagen te draaien. Gebruik onze oprit of draai aan het einde van de straat.
3) Is het mooi weer en woon je niet te ver, kom dan met de fiets en geniet ondertussen van de natuur. Je kan je tweewieler in het fietsenrek plaatsen dat zich bevindt aan de linker zijmuur.Alvast bedankt om deze richtlijnen op te volgen.

Hoe kan ik mijn credits zien.

Log in op puravida.virtuagym.com en klik rechtsboven op het pijltje naast je naam. Klik vervolgens op "informatie clubaccount" en dan op tab "produkten". Nu zie je je credits staan. Indien je op credits klikt zie de geschiedenis van je boekingen en de geldigheidsdatum.

Is yoga iets voor mij?

Tja, op die vraag weet alleen jij het antwoord. En omdat je enkel weet of je iets lust wanneer je het geproefd hebt, raden we je aan om enkele verschillende lessen te volgen. De credits om een les te boeken kan je aankopen in de webshop.

Hoe zoek ik een yogales die bij me past?

In het doolhof van verschillende stijlen en benamingen is het niet makkelijk om die les te kiezen die écht bij je past. Bepaal wat jouw doelstellingen zijn en zoek een stijl die aan jouw verwachting beantwoordt: bekijk ons aanbod en vraag zeker ook advies aan Katrien.

Ik wil wel starten met yoga, maar ben helemaal niet lenig.

Dat is helemaal geen probleem. Je zal je lenigheid voelen toenemen naarmate je meer yoga beoefent. Als je erg stijf bent, zoek dan een zachte les zoals de Yin of Yin-yang lessen. Je vindt altijd wel een stijl die bij je past.

De geldigheidstermijn van mijn credits is verlopen. Wat nu?

Alle aangekochte credits (per 10 of 20) zijn persoonlijk, 1 jaar geldig en kunnen niet verlengd worden. (Uitzondering bij langdurige ziekte met doktersattest vóór het aflopen van de geldigheidstermijn.)

Wat draag ik voor mijn eerste yogales?

Denk vooral: comfort. Je wil kleding die goed zit en waarin je ongedwongen kan bewegen – ook bewegingen die je in je alledaagse leven niet doet. Omdat je yogaleraar goed je bewegingen moet kunnen zien en verbeteren, draag je best aansluitende kleding.
Tijdens de yogales creëer je warmte van binnenin je lichaam, dus zorg voor lichte kledij. Actieve vormen van yoga doe je trouwens altijd op je blote voeten. Volg je een yin les, breng dan een trui en kousen mee om je warm te houden.

Wanneer moet ik in de studio zijn?

Probeer voor je eerste les een kwartier voor de les start aanwezig te zijn. Zo kan je even wennen aan de atmosfeer en rustig een plekje uitzoeken. Je hoeft niet aan te bellen, we openen de deur een kwartier voor de les start. Kom zeker niet te laat want de deur sluit als de les start.

Mag ik mijn gsm laten opstaan?

Samen met je zorgen laat je best je gsm achter bij de toegangsdeur. Vergeet ook je stille kwelgeest niet: een trillende telefoon veroorzaakt evenveel overlast als een luide beltoon. Hoewel het misschien een beetje raar aanvoelt, wil je tijdens de yogales door niets afgeleid worden. Zet daarom je gsm uit en gun jezelf het gevoel van even onbereikbaar te zijn.

Wat mag ik eten voor de les?

Eet geen zware maaltijden tot twee uur voor de les. Let ook op met teveel water drinken. Je kan wel kiezen voor een licht tussendoortje zoals een banaan, energiereep of smoothie. Tijdens de les drink je best geen water: dit koelt je lichaam onnodig af.

Wat doe ik na de les?

Na de les kan je nog gratis water of thee drinken, even nagenieten van de les of gezellig een babbeltje slaan. Je kan indien gewenst ook je favoriete Rainpharma producten aankopen in onze shop.

Kan ik meer doen met de app dan alleen een les reserveren?

Je kan met onze app aan leefstijlcoaching doen, helemaal zelf of met de hulp van een personal coach. Klik hier voor meer info

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram