top of page
Online programma: Welkom

ONLINE VIDEO PLATFORM

De Studio Pura Vida PRO app omvat een online Yoga en Core trainings platform. Je gaat hiermee zelf thuis aan de slag en krijgt onbeperkt toegang tot onze videolessen:

  • Yoga Soft

  • Yoga Medium

  • Yoga Intens

  • Core Workouts

  • Family Workouts

  • Kinderyoga

  • Backmitra oefeningen voor een gezonde rug

 

Volgende yogastijlen komen aan bod: Yin Yoga, Yin Yang Yoga, Yoga voor lopers, zachte Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga en Yogilates. Alsook korte Core Workouts ter aanvulling van je yogapractice. Lessen duren van 15 minuten tot 1,5 uur. Jij kiest zelf wat je nodig hebt en hoeveel tijd je wilt spenderen.

Je volgt de videolessen waar en wanneer je zelf wilt en op je eigen tempo via de app ‘Studio Pura Vida’. Dit kan op je smartphone of tablet, doorstreamen naar je Smart Tv is ook een mogelijkheid.

HOE WERKT HET?

- Je koopt het PRO lidmaatschap HIER aan (kies 1 maand, 6 maanden of 1 jaar).
- Je bent nu PRO en kan gebruik maken van alle voordelen en online lessen in de app. 
- Download de app 'STUDIO PURA VIDA' en log je in met je accountgegevens die je hebt aangemaakt bij de aankoop van je pro lidmaatschap, was je al klant dan log je in met jouw gegevens.
- Indien je de boekingsapp al wel gebruikte dan zie je nu meer buttons op je scherm.
- Onder de button 'zoek workouts' kan je leuke trainingen vinden.
- Onder de button 'Online lessen' kan je al onze video's bekijken en meedoen natuurlijk. Je vindt er zowel yogalessen als workouts van 5 tot 90 minuten.
- Handig is om de app ook op je I-pad te downloaden om de lessen op groter formaat te kunnen afspelen of je kan dankzij moderne technologie vanaf je smartphone streamen naar je TV.

Kies uit meer dan 70 verschillende lessen. 

1

TARIEVEN

4

YOGA INTENS

3

YOGA MEDIUM

2

YOGA SOFT

5

CORE WORKOUTS

5.png
6.png
7.png

Als mama van twee jonge kinderen, is het niet altijd evident om tijd te vinden om te sporten. Daarom is de app zo geweldig voor mij. Ik kan thuis sporten zonder benodigdheden en wanneer het me uitkomt. De 5- en 7-minuten workout met Katrien en Karl vallen hier trouwens bij de kindjes ook goed in smaak dus dat worden vaak family-workouts, wat natuurlijk super leuk is! Het handige is ook dat je in  5 of 7 minuten een workout van je volledige lichaam hebt gedaan. En na enkele maanden merk ik al dat met dat kwartiertje sport per dag, mijn lichaam weer helemaal in vorm aan het komen is. 😊

Stephanie

De ashtanga en de twee vinyasa's zijn al achter de rug. De lessen zijn zéér goed en op deze manier wordt "yoga every damn day" vanzelf realiteit !  

Ik wil Katrien en Karl bedanken voor hun harde werk om ons een ruim aanbod aan digitale lessen te bezorgen !! 🤩🙏
En hoewel dat digitale aanbod perfect toelaat om een eigen yoga-uurrooster in te vullen kom ik het liefst naar de live lessen (én de après-yoga 😁) 
Namaste

Danny

You make my day - super om te horen dat jullie Yogilates gaan toevoegen aan het pakket en dat er nu ook nog daar bovenop een wake up yoga en goodnight yoga worden toegevoegd. We worden verwend en zijn blij tot de Pura Vida familie te mogen behoren. Top dat jullie zo inventief en creatief bliijven om ieder van ons gezond en fit te houden.!

Chantal

Echt top wat een voorrecht te kunnen genieten van een zeer mooi aanbod !!
Ik geniet met volle teugen van Pura Vida in onze huiskamer
Veel respect voor de aanpak , om ons in deze moeilijke periode een boost van energie te bezorgen . Veel dank !!

Carine

Ik heb er al verschillende gedaan, nek en schouders, vinyasa flow en 10 stretches!!!
Matje, dekentje, 2 boeken ipv blokken ;) en een lekker lavendelgeurtje van rainpharma
Super hoor!! Kijk al uit naar een yogilates-les

Veronica

De yin yoga voor nek en schouders gedaan en de yoga voor de heupen, was zalig! Ondertussen in hobbykamer een matje, blokjes en bolster geïnstalleerd!

Elise

bottom of page