Algemene voorwaarden

Deelname aan de activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Inschrijven en reserveren
Ben je nog niet gekend bij Pura Vida en wil je een aankoop doen of reservatie maken? Koop de credits naar keuze in onze webshop en gebruik deze om je les te boeken. Heb je nog geen account dan zal je tijdens het aankoopproces een account kunnen aanmaken.
Reserveren is verplicht aangezien we met een maximum aantal deelnemers werken zodat iedereen voldoende plaats heeft. Van zodra je een les geboekt hebt wordt je ook in de les verwacht.

Annuleren

Annuleer je les als je niet kan komen ook wanneer je een abonnement hebt! Op die manier kan je nog iemand anders blij maken met een plaatsje in de les wanneer deze volzet zou zijn. Online annuleren kan je zelf tot 4 uur voor de start van de les, zoniet wordt je beurt aangerekend. Een les boeken kan je nog tot 1 minuut voor de start van een les zolang er nog plaats is.

Annulatieprocedure workshops:

Workshops zijn niet terugbetaalbaar en niet recupereerbaar. Kan je door omstandigheden toch niet aanwezig zijn dan mag je wèl altijd iemand anders in jouw plaats sturen.

Aanmelden voor de les

Meld je steeds even aan bij de balie voor aanvang van de les! Vink je naam af op de lijst zodat we weten dat je aanwezig bent. Aarzel niet om ons aan te spreken bij vragen of andere zaken die je met ons wil delen ;-)

Betalingen
Onze tarieven staan vermeld in de webshop. Aankopen gebeuren steeds online via de webshop (of anders indien vermeld) en zijn niet terugbetaalbaar.

Geldigheid van beurtenkaarten
Alle beurtenkaarten (credits) hebben (sinds 26 mei 2019) een geldigheidsduur van 1 jaar na aankoop, zijn strikt persoonlijk en niet verlengbaar. Hierin is reeds rekening gedouden met vakantie -en ziektedagen. Vervallen credits kunnen niet gerecupereerd worden en worden om geen enkele reden terugbetaald.
In je persoonlijk account (app of website) kan je zien hoeveel credits je nog hebt en hoe lang ze nog geldig zijn.

Geldigheid van abonnementen

Lopende abonnementen kunnen niet verlengd worden. Ga je zelf op vakantie of is de studio gesloten dan kan je gebruik maken van ons online programma (dit is inbegrepen bij de 6 en 12 maanden abonnementen)

Sluitingsdagen

Pura Vida is in totaal max. 3 weken/jaar gesloten verdeeld over het ganse jaar. Op feestdagen zijn er aangepaste lessen. Dit is verrekend in de prijs van onze abonnementen en de geldigheidsduur van de beurtenkaarten.

Uurrooster

Het uurrooster kan ten allen tijde aangepast worden. Credits zijn geldig voor alle wekelijkse lessen en er is steeds voldoende aanbod om je credits op te gebruiken binnen de geldigheidstermijn. We doen ons uiterste best om het uurrooster zo stabiel mogelijk te houden en alle lessen te laten doorgaan, al hebben onze docenten ook af en toe recht op vakantie en het volgen van bijscholingen. De lessen gaan steeds door vanaf 3 deelnemers! Bij onvoorziene weersomstandigheden (zware sneeuwval, hittegolf) of ziekte van docent behoudt Studio Pura Vida zicht het recht om een les te annuleren.

Huisregels
Kom op tijd! De lessen starten stipt! De deur gaat open 15 minuten voor de les start. Is de deur nog dicht? Geen paniek, de lesgever is de vorige les nog aan het afsluiten, dus hou hier rekening mee en wacht even aan de voordeur!
Voor onze en jullie veiligheid (en die van jullie spullen) gaat de voordeur tijdens de les op slot. Zorg dus dat je 10à15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat we de les in alle rust kunnen starten. Laatkomers kunnen we helaas niet meer binnenlaten van zodra de les gestart is.

Respecteer de stilte van zodra je de zaal binnenkomt. In de zitruimte kan je het gezellig maken met een kopje yogitea.

Vermijd heftige geuren zoals overvloedig parfum of deodorant, neem indien mogelijk een douche voordat je naar de les komt.

Bij gezondheidsklachten of blessures breng je de docent best op de hoogte voor de les start, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Let wel: yogadocenten zijn geen dokters, bij twijfel check altijd eerst bij je huisarts!

De yogalessen worden op blote voeten gevolgd. Schoenen kan je opbergen in de inkomhal.
De corelessen gaan steeds buiten door.

De website en facebookpagina worden regelmatig aangevuld met foto's en/of filmpjes. Indien je liever geen beeldmateriaal van jezelf of van je kind op het internet geplaatst ziet, gelieve dit dan te melden.

Ons materiaal kan gratis gebruikt worden (yogamatjes, bolsters, kussens en dekens), we vragen wel om deze na de les weer proper op te bergen op de voorziene plaatsen.


Ongevallen en aansprakelijkheid

Studio Pura Vida BV is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Je kan je bij ons extra verzekeren tegen sportongevallen voor slechts 10 euro per jaar (zie webshop). Bij lichamelijke klachten is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of u aan de activiteiten kan deelnemen. Pura Vida kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen van persoonlijke bezittingen van de deelnemers.

 

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

  • Facebook
  • Instagram