top of page

Huisregels

Deelname aan de activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze huisregels.

Inschrijven en reserveren
Ben je nog niet gekend bij Pura Vida en wil je een aankoop doen of reservatie maken? Koop de credits naar keuze in onze virtuagym webshop en gebruik deze om je les te boeken. Heb je nog geen account dan zal je tijdens het aankoopproces een account kunnen aanmaken.
Reserveren is verplicht aangezien we met een maximum aantal deelnemers werken zodat iedereen voldoende plaats heeft. Van zodra je een les geboekt hebt wordt je ook in de les verwacht.


Annuleren

Online annuleren kan je zelf tot 4 uur voor de start van de les, zoniet wordt je beurt aangerekend. Een les boeken kan je nog tot 1 minuut voor de start van een les zolang er nog plaats is.

Annulatieprocedure workshops:

Workshops zijn niet terugbetaalbaar en niet recupereerbaar. Kan je door omstandigheden toch niet aanwezig zijn dan mag je wèl altijd iemand anders in jouw plaats sturen.

 

Aanmelden voor de les

Meld je steeds even aan bij de balie voor aanvang van de les!  Aarzel niet om ons aan te spreken bij vragen of andere zaken die je met ons wil delen ;-)


Betalingen

Onze tarieven staan vermeld in de webshop. Aankopen gebeuren steeds online via de webshop (of anders indien vermeld) en zijn niet terugbetaalbaar.

Abonnementen

Per 1e van de maand krijg je 4, 8 of 12 credits, afhankelijk van het gekozen abonnement. De looptijd van een abonnement is minstens 6 en wordt daarna telkens met een maand verlengd tot het abonnement wordt opgezegd. Het contract wordt beëindigd op het einde van de maand die volgt op de maand van opzegging. De abonnementsgelden worden betaald via maandelijkse domiciliëring en dit telkens op het einde van de maand die voorafgaat aan de maand van het abonnement.
Abonnementen kunnen niet onderbroken worden. Bij langdurige ziekte/blessure kan het abonnement vroegtijdig opgezegd worden mits voorlegging van een doktersattest. De maandelijks verkregen credits blijven 6 weken geldig zodat lessen kunnen ingehaald worden.

Beurtenkaarten

Alle credits hebben een geldigheidsduur, zijn strikt persoonlijk en niet verlengbaar. Hierin is reeds rekening gehouden met vakantie -en ziektedagen. Vervallen credits kunnen niet gerecupereerd worden en worden om geen enkele reden terugbetaald.
In je persoonlijk account (app of website) kan je zien hoeveel credits je nog hebt en hoe lang ze nog geldig zijn.

Discovery pass: 3 lessen/ 3 weken geldig na aankoop
1 credit: 1 les/  1 maand geldig na aankoop
10 credits:  10 lessen/ 6 maanden geldig na aankoop

 

Sluitingsdagen

Pura Vida is in totaal max. 4 weken/jaar gesloten verdeeld over het ganse jaar. Op feestdagen zijn er geen of aangepaste lessen. Sluitingsdagen zijn verrekend in de prijs en geldigheidsduur van de credits.

 

Uurrooster

Het uurrooster kan ten allen tijde aangepast worden. Credits zijn geldig voor alle wekelijkse lessen en er is steeds voldoende aanbod om je credits op te gebruiken binnen de geldigheidstermijn. We doen ons uiterste best om het uurrooster zo stabiel mogelijk te houden en alle lessen te laten doorgaan, al hebben onze docenten ook af en toe recht op vakantie en het volgen van bijscholingen. De lessen gaan steeds door vanaf 4 deelnemers! Bij onvoorziene weersomstandigheden (zware sneeuwval, hittegolf), ziekte van docent, epidemies of te weinig deelnemers behoudt Studio Pura Vida zicht het recht om een les te annuleren.

Huisregels
Kom op tijd! De lessen starten stipt! De deur gaat open 15 minuten voor de les start. Is de deur nog dicht? Geen paniek, de lesgever is de vorige les nog aan het afsluiten, dus hou hier rekening mee en wacht even aan de voordeur!
Voor onze en jullie veiligheid (en die van jullie spullen) gaat de voordeur tijdens de les op slot. Zorg dus dat je 10 à 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat we de les in alle rust kunnen starten. Laatkomers kunnen we helaas niet meer binnenlaten van zodra de les gestart is.

 

Respecteer de stilte van zodra je de zaal binnenkomt.


Vermijd heftige geuren zoals overvloedig parfum of deodorant, neem indien mogelijk een douche voordat je naar de les komt.


Bij gezondheidsklachten of blessures breng je de docent best op de hoogte voor de les start, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Let wel: yogadocenten zijn geen dokters, bij twijfel check altijd eerst bij je huisarts!


De yogalessen worden op blote voeten gevolgd. Schoenen kan je opbergen in de inkomhal.
De Core lessen gaan vaak buiten door, voorzie aangepaste sportschoenen. Bij regenweer of zeer koud weer gaan de Core lessen binnen door op blote voeten. 


De website en facebookpagina worden regelmatig aangevuld met foto's en/of filmpjes. Indien je liever geen beeldmateriaal van jezelf op het internet geplaatst ziet, gelieve dit dan te melden.


Ons materiaal kan gratis gebruikt worden (yogamatjes, bolsters, kussens en dekens), we vragen wel om deze na de les weer proper op te bergen op de voorziene plaatsen. Om hygiënische redenen raden we het gebruik van eigen materiaal ten zeerste aan. Yogamateriaal kan ook bij ons aangekocht worden in de studio of via onze webshop.

Ongevallen en aansprakelijkheid

Studio Pura Vida BV is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Je kan je bij ons extra verzekeren tegen sportongevallen voor slechts 10 euro per jaar (zie webshop). Bij lichamelijke klachten is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of u aan de activiteiten kan deelnemen. Pura Vida kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen van persoonlijke bezittingen van de deelnemers.

Indien de regels in erge mate overtreden worden of het vertrouwen geschaad wordt door bvb het stelen van anderen of produkten die wij verkopen dan kunnen je credits vervallen.

Algemene voorwaarden: Producten
bottom of page