top of page
voedingsdeskundige
20201208 puravida-15.jpg

BALANCE
PROGRAM

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

SNP: Welkom

Het gezonde, darmvriendelijke alternatief voor een klassiek (proteïne)dieet.

Gewichtsverlies en -behoud, dat is waar het Balance program voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een totaalaanpak, voor zowel mannen als vrouwen, die een gezonde levensstijl centraal plaatst.

Het RainPharma dieet combineert een snelle start met een doordachte langetermijnvisie. Of je nu 5 of 30 kg wil afvallen, we helpen je niet alleen om je overtollige kilo’s op een efficiënte en veilige manier kwijt te spelen, maar leren je ook hoe je nadien je gewicht kan behouden. Wij begeleiden jou doorheen de verschillende fases van het programma.

De basis en het streefdoel is een gezonde levensstijl: pure, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Dat combineren we met ondersteunende voedingssupplementen en kwalitatieve eiwitmaaltijden.

Hoewel de eerste kilo’s snel verdwijnen, is het zeker géén crashdieet of klassiek proteïnedieet. Dankzij de unieke samenstelling van de RainPharma shakes slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op je lichaam en met respect voor je darmen en nieren. Groenten en een stukje vis, vlees of vegetarisch alternatief blijven de basis van het hele programma.

De kwalitatieve voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling. Ze zorgen ervoor dat je lichaam op elk moment alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft.

Wil jij aan de slag met het Balance program of zit je nog met vragen?

MAAK EEN AFSPRAAK

De Balance Box

 

In de Balance Box vind je alles wat je nodig hebt om met RainPharma dieet te starten. De ondersteunende voedingssupplementen en lekkere shakes maar ook handige hulpmiddeltjes als een shaker, een receptenboek, een werkboek, voedingsmiddelentabel, ...

Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van je producten en krijg je je intakegesprek (65 euro) gratis. Koop je ook alle nodige vervolgproducten bij ons aan, dan krijg je gedurende het hele dieet (1 jaar) je begeleiding (30 euro/opvolging) gratis. Dat levert een hele besparing op.

Je kan de Balance Box online aankopen, op voorwaarde dat je de intake en verdere begeleiding bij ons volgt. Jouw motivatie en onze intensieve begeleiding vormen samen de sleutel tot succes op lange termijn. Daarom willen we dat je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan jouw traject begint.

Tijdens een intakegesprek van ongeveer één uur word je wegwijs gemaakt in het dieet. We vertellen je exact hoe de drie verschillende fases zullen verlopen. Welke groenten mogen op het menu? Mag je vis of vlees eten, zo ja, wanneer? Op welke momenten moet je je shakes drinken en waarom?
Op basis van een eerste gewichtscontrole en vetmeting bepalen we hoeveel kilogram je wil vermageren. Daarna start het dieet dat bestaat uit drie fases.

Fase 1: de afslankingsperiode (max 12 weken)

 

In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met bijzondere darmvriendelijke eiwitshakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na tien dagen kom je een eerste keer terug op controle, vervolgens elke twee weken voor een gewichtscontrole. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht hebt bereikt. Afhankelijk hoeveel je wil afvallen kan dit al na 2 weken of maximaal 12 weken.

Fase 2: de verzilveringsperiode (9 weken)

Tijdens de tweede fase, die we de verzilveringsperiode noemen, leer je geleidelijk aan hoe je volledig normaal en gezond eet en toch op gewicht kunt blijven. Deze fase duurt 9 weken, waarbij we overschakelen op een wekelijkse opvolging. Via deze korte wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal en gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet afvalt.

Fase 3: de regel van twee

Je gewicht behouden is het doel van fase 3, de regel van twee genoemd. Maandelijks kom je even langs voor een gewichtscontrole, gedurende een jaar. We hanteren hierbij een marge van 2 kg vetmassa, die we meten met onze specifieke weegapparatuur. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er even boven, dan sturen we je snel bij. Een korte, strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past ons lichaam zich fysiek aan waardoor het makkelijk wordt om dit gewicht te behouden.

SNP in het kort
SNP Video hoe ziet een snp dag er uit?
BALANCE BOX

ERVARINGEN
BALANCE PROGRAM

Greet

"Ik was super blij toen Karl me belde om mij te begeleiden met het Balance programma in combinatie met personal training. Ik ben een gelukkige vrouw maar het feit dat ik 50 geworden ben in de coronaperiode waar een goede gezondheid belangrijk is heeft me doen inzien dat ik iets moest veranderen aan mijn levenstijl. Ik ben nu 3,5 weken bezig met het Balance programma en heb al 5 PT trainingen achter de rug. Ondanks ik van nature geen sporter ben kom ik toch graag bewegen bij Karl. Hij voelt goed aan welke intensiteit ik aankan en varieert de training zodat het zeker niet saai wordt. Ik voel terug dat ik spieren heb en ben al 5 kg lichter. Het strikte voedingsprogramma is heel gemakkelijk te volgen en vol te houden. ik heb geen honger, eet voldoende groenten en bescherm de afbraak van mijn spieren door de juiste hoeveelheid eiwitten te eten op de juiste tijdstippen. Ook veel water drinken gaat me goed af. Ik heb bakken energie dankzij de aanvullende supplementen die er mee voor zorgen dat ik alles binnen krijg om mijn lichaam goed te laten functioneren. Daar de suikerinname tot een minimum herleid is zit mijn lichaam constant in ketose waardoor ik mijn vetopslag aanspreek om deze te gaan gebruiken als energie. Ik zou het iedereen aanraden die 5 tot .... kilo vet wil omruilen voor meer energie en een gezonder lichaam. Beweeg je net als mij niet genoeg uit jezelf, vraag dan zeker aan Karl wat de mogelijkheden zijn. Ik gebruik naast de PT trainingen ook de app waar mijn dagelijkse oefeningen klaar staan. Ik ben ook blij dat Karl me de Onyx weegschaal heeft aanbevolen waar ik mijn gewicht, vet%, spiermassa, enz eenvoudig kan registreren via de Pura Vida app. Ik ben super gemotiveerd en kijk uit naar de volgende maanden."

bottom of page