top of page

Herfstworkshop

 Het nieuwe inademen, en het overbodige loslaten.

Met Yin yoga, hoofd- en voetenwerk.

MIND BODY BREATH connection met Katrien en Kelly

workshop met Kelly en katrien.png

In balans doorheen alle seizoenen 

HERFST:

Het nieuwe inademen, en het overbodige loslaten.

Ons lichaam heeft steeds veel te vertellen en we nemen de tijd om hier naar te luisteren. Tijdens deze workshop leer je de signalen van jouw lichaam beter begrijpen.

Samen met Kelly leer je de link leggen tussen jouw emoties, omgeving, gedachten en jouw fysieke klachten.  

 

Bij de overgang van de seizoenen is het belangrijk om even mee stil te staan. We gaan van de zomer - een periode die heel yang is, naar de herfst - een periode die wat meer yin is. Dat zie je niet alleen in de natuur, maar voel je ook vaak zelf. Je hebt dan meer behoefte om naar binnen te keren en wat meer rust te nemen.

 

Katrien begeleidt jou bij deze overgang met een Yin Yoga flow, terwijl Kelly de drukpunten op jouw voeten stimuleert, waardoor jouw lichaam in een diepere laag van ontspanning komt. 

Je krijgt eenvoudige technieken aangereikt om jouw welzijn dagelijks in eigen handen te nemen. Vanuit de vijf elementen belichten we per seizoen telkens de bijbehorende reflexzones op jouw voeten, etherische olie, ademhalingsoefeningen en Yin poses om mee te nemen in jouw dagelijkse routine.

 

Na alle seizoenen heb je een volledige reis gemaakt doorheen jouw hele lichaam en weet je hoe je balans kan vinden in lichaam en geest.

Vaak weten we het wel, maar we voelen het niet meer en handelen we er niet naar.

 

Prijs: 35€
Maximum 20 plaatsen!

Deze workshop kan geboekt worden na aankoop van een workshopcredit aan 35€

bottom of page