top of page

LENTE WORKSHOP

In balans doorheen alle seizoenen
LENTEworkshop - Plannen en beslissingen nemen
Met Yin yoga, hoofd- en voetenwerk.


MIND BODY BREATH connection met Katrien en Kelly

WORKSHOP BANNERS (Presentatie).png

Tijdens deze workshop leer je de signalen van jouw lichaam beter kennen. Kelly legt de link tussen jouw emoties, omgeving, gedachten en jouw fysieke klachten. Je krijgt technieken aangereikt om jouw welzijn dagelijks in eigen handen te nemen.


Vaak weten we het wel, maar we voelen het niet meer en handelen we er niet naar.

Bij de overgang van de verschillende seizoenen is het belangrijk om even stil staan bij jezelf en te reflecteren.

De lente staat voor groei, creativiteit, plannen en beslissingen nemen, de organen die hiermee zijn verbonden zijn de lever en de galblaas.


In deze workshop wordt je uitgedaagd mee te gaan in het ritme van de natuur/het leven. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met onze lever en galblaas en het bindweefsel wordt gemasseerd, waardoor je spanning en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat.


Katrien begeleidt jou bij deze overgang met een Yin Yoga flow en stimuleert alle bijbehorende meridianen. We combineren deze Yin yoga flow met de zachtheid van meditatie, visualisatie en stimuleren bijbehorende drukpunten op jouw voeten. Zo zetten Katrien en Kelly jouw lichaam tijdens deze workshop helemaal in balans.

Per seizoen belichten we vanuit de elementenleer de verschillende bijhorende emoties, gedachten en fysieke klachten, waardoor je gedurende het ganse jaar een reis maakt doorheen jouw hele lichaam. Je krijgt tips en tricks mee naar huis om toe te passen in jouw dagelijkse routine doorheen alle seizoenen.

Prijs: 35€
Maximum 20 plaatsen!

bottom of page