top of page
Personal Training: Producten
personal training

PERSONAL TRAINING

Wil je beginnen sporten en heb je behoefte om op weg gezet te worden of heb je een trainer nodig om je in beweging te houden? Enkele PT sessies en je kan aan de slag met je persoonlijk plan of wekelijkse afspraak.

Enkel in de studio, niet op verplaatsing. 

personal trainer

Jaarplan personal coaching
(1x coaching per maand)

Het ideale plan om het hele jaar door op het juiste pad te blijven met maandelijkse bespreking en opvolging via multiscan en/of afascan.

Enkel in de studio, niet op verplaatsing.

Personal Training: About Me
Karl

Karl

Personal Trainer

Mijn grootste passie als personal trainer is het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Elk lichaam is uniek; elk met zijn eigen sterke punten en beperkingen. Mijn methode is om samen een ​​haalbaar beweeg- en leefplan op te stellen waarbij je jouw doelstelling eindelijk kan bereiken.

Personal Training: Testimonials
inge anno

Coretraining of PT bij Pura Vida staan wekelijks een aantal keren in mijn agenda geboekt. Inmiddels kost het mij geen moeite meer om de sportschoenen aan te trekken, integendeel...die momenten zijn niet meer uit mijn leven weg te denken. De energieboost en het goed gevoel na een uurtje individuele training of in een leuke groep, zijn enorm.
Dankjewel Karl en Katrien voor de professionele begeleiding, de (mentale) steun en de vriendschap. Ik ben een grote fan.

Inge Anno

bottom of page