20181209 puravida-212.jpg
 
Training
 
20160720 puravida-303-Edit.jpg

1 uur personal training

Wil je beginnen sporten en heb je behoefte om op weg gezet te worden? Enkele PT sessies en je kan aan de slag met je persoonlijk plan.

Enkel in de studio, niet op verplaatsing. 

20181209 puravida-212.jpg

Jaarplan personal coaching
(1x coaching per maand)

Het ideale plan om het hele jaar door op het juiste pad te blijven met maandelijkse bespreking en opvolging via multiscan en/of afascan.

Enkel in de studio, niet op verplaatsing.

 
20201208%20puravida-1008_edited.jpg

Karl

Personal Trainer

Mijn grootste passie als personal trainer is het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Elk lichaam is uniek; elk met zijn eigen sterke punten en beperkingen. Mijn methode is om samen een ​​haalbaar beweeg- en leefplan op te stellen waarbij je jouw doelstelling eindelijk kan bereiken.

 
inge anno.jpg

Coretraining of PT bij Pura Vida staan wekelijks een aantal keren in mijn agenda geboekt. Inmiddels kost het mij geen moeite meer om de sportschoenen aan te trekken, integendeel...die momenten zijn niet meer uit mijn leven weg te denken. De energieboost en het goed gevoel na een uurtje individuele training of in een leuke groep, zijn enorm.
Dankjewel Karl en Katrien voor de professionele begeleiding, de (mentale) steun en de vriendschap. Ik ben een grote fan.

Inge Anno