top of page
voedingsdeskundige
Shopping saturday's.jpg

SMART
NUTRITION
PROGRAM

SNP: Welkom

 

Een gezonde levensstijl is dé sleutel voor een lang en goed leven. 

Ben jij klaar voor een nieuwe start? 

Volg minstens 2 weken het Smart Nutrition Project: een kort en slim voedingsprogramma voor een pak meer energie en een stralende huid. 

Onze tips voor het beste resultaat:

1. Drink minstens 2 liter water per dag

2. Eet groenten en fruit voor voldoende vezels

3. Kies voor kwalitatieve eiwitbronnen (als ontbijt en tussendoortje)

4. Ga voor gezonde vetten

5. Eet gezond en onbewerkte voeding en vul aan met hoogwaardige supplementen

6. Beweeg je gezond

 

Wat doet dit traject voor jou? 

- Je leert opnieuw de juiste keuzes te maken en te plannen (via onze app kan je tal van recepten en boodschappenlijstjes vinden)

- Je krijgt weer energie om te werken, sporten en sociale activiteiten bij te wonen

- Je huid straalt weer, je haren en nagels worden sterker

- Je kan zelfs dat extra kilootje dat je tijdens de feestperiode bent bijgekomen terug verliezen

Wil je starten?

Alles wat je nodig hebt, vind je in de Smart Nutrition Box XL. Deze startbox geeft je alles wat je nodig hebt als basis van dit programma.

SNP in het kort

Hoe ziet jouw SNP dag er uit?

SNP Video hoe ziet een snp dag er uit?
video wat is SNP

SMART NUTRITION PROJECT

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie.

SNP BOX kopen

ERVARINGEN SNP

Sarie

  1. Verloop vd Fresh Start Detox?

De voorbije weken zijn al bij al vlot verlopen. Dag 3 was de zwaarste dag. Mijn lichaam raakte precies even in paniek zonder die dagelijkste portie suikers.

Het is motiverend om te weten dat heel wat mensen op hetzelfde moment hetzelfde programma volgen als jezelf. Dat maakt de verleiding om te zondigen een pak kleiner ;o).

Ik hou me goed aan het opgegeven patroon. Ik merkte wel dat het af en toe wat meer planning en organisatie vergde en dat er liters soep gemaakt werden  :o).

  1. Bedenkingen vooraf?

Ik vreesde ervoor dat ik dit programma niet zou volhouden. Ik had me al zo vaak voorgenomen om minder suiker te eten, maar na een aantal dagen verviel ik steeds weer in mijn oude patroon. 

De shakes zijn voor mij ideaal om de momenten op te vangen waarop ik naar koeken/chocolade zou grijpen, zeker om 16u.

  1. Aan wie aanraden?

Ik zou dit aanraden aan iedereen die net dat extra duwtje in de rug nodig heeft en die op een verantwoorde manier wat wil afvallen en gezonder wil gaan leven.

Anne-Marie

Ik was zeer sceptisch over shakes, omdat ik al slechte verhalen gehoord had over proteïnediëten waardoor dan iemand zij hele metabolisme voor altijd om zeep was; maar waarschijnlijk zal hier de combinatie met gezond eten ervoor zorgen dat dat niet het geval zal zijn.

ik was ook heel sceptisch over shakes omdat ik de overtuiging had dat met gezond  te eten je alle nutriënten zou moeten binnen hebben.

 

Zoals gemeld had ik in het begin de eerste twee dagen heel fel hoofdpijn (ik dronk ook wel 3 sterke koffies per dag), en gedurende de twee weken van het SNP ook lood in mijn benen;

Ik had veel last van hunkering naar brood omdat ik dat voor mijn kinderen klaarmaak ; maar ik was ook al vroeger van plan om mijn eigen boterhammen van 'middags te vervangen door groentenlunches.

 

Geen zin meer in zoet gehad na 2 dagen, super dus.

 

Wat ik zou geapprecieerd hebben van Rainpharma uit dan, zouden staaltjes van een paar smaken van shakes zijn vooraleer aan het programma te beginnen; want hier kon ik niet kiezen bij de box en ik had al snel door dat twee weken lang milk chocolate niet mijn ding ging zijn...

 

Collega's zeiden dat ik er heel goed uitzag en dat mijn broeken afzakten dus dat ik nu wel moest stoppen; alleszins heb ik dat dus verteld dat ik een detox programma deed en er wel enthousiast over was, 

 

De whatsapp groep was ook leuk, soms zelf twijfels gehad omdat bij mij dan dat gewicht niet even drastisch naar beneden ging; langs de andere kant moest er bij mij ook niet zoveel af en was ik ook al blij met daling van het vetpercentage;

 

Ik heb met dit programma de spreekwoordelijke "shot onder mijn gat" gekregen, waar ik zelf om gevraagd had door mij in te schrijven, en ben blij dat ik weer "back on track" ben en voel me ook supergoed nu.

 

Voorts vond ik het heel fijn dat ik ook een belletje kreeg om te vragen hoe het ging, dat is heel tof om te merken dat je echt begeleid wordt,

Kim

1. Hoe verloopt de Fresh start detox voor jou?

De eerste dagen moest ik mezelf echt inhouden om niet naar mijn, naar gewoonte, dagelijkse wafels en andere tussendoortjes te grijpen. Ook de sneetjes kaas met een ferme kwak looksaus miste ik enorm. Als fervente microgolf gebruiker voor het opwarmen van bereide maaltijden was het een hele aanpassing om zélf elke middag en avond een verse én gezonde maaltijd op tafel te toveren. Gelukkig zorgden de gedeelde receptjes voor de nodige inspiratie.

Nu, bijna 2 weken later, lukt het prima om mij op weekdagen aan het schema en gezonde maaltijden te houden. In het weekend mag het al wat losser, al hou ik wel het schema aan maar dan aangevuld met eens een minder gezond tussendoortje.

Ik ging voor de detox al elke dag wandelen, nu doe ik om de 2 dagen een yin yoga sessie er boven op, en daar heb ik elke keer weer deugd van. Stilletjes aan sluipt ook dat ritme er vanzelf in.

Ik gebruik sinds de start van de Fresh start detox ook de gelaatsproducten van Rainpharma, de eerste 2 dagen reageerde mijn huid met wat roodheid ( ik heb een reactieve gevoelige huid), maar nu is deze helemaal gekalmeerd. Mijn huid ziet er ook frisser en zachter uit dankzij dit productgamma ( in combinatie met de Fresh start detox?).

 

2. Wat waren je bedenkingen voordat je ging deelnemen?

Oei, eiwitshake? Is dit dan een vermageringsdieet? Ga ik geen honger hebben?

 

3. Aan wie zou jij dit programma nog willen aanraden?

Aan iedereen die een reset nodig heeft, een schop onder de kont om de eigen voeding- en beweeg gewoonten eens te bekijken en te verbeteren waar nodig.

bottom of page