voedingsdeskundige
20201208 puravida-15.jpg

SMART

NUTRITION

PROGRAM

LOVE YOUR BODY

START WANNEER JE WIL

 

Je kent het wel:


▷Je wilt wel gezonder gaan eten maar je hebt hiervoor echt de tijd niet…
▷De weegschaal geeft allang niet meer het getal aan waar jij blij van wordt…
▷Je hebt ook gewoon geen zin om uren in de keuken te staan maar je wilt wel gezonder leren eten…
▷Het lijkt wel of jij de enige bent die last heeft van sneller gewicht bij te komen terwijl anderen minder eten dan jij…
▷Je hebt heel veel last van energiedipjes tijdens de dag…
▷Je slaapt ook niet altijd even goed…

Goed nieuws!
Want er is echt wel een manier om je energieker te voelen én je huid meer te laten stralen en daarbij ook nog wat extra gewicht te verliezen zonder dat het je veel tijd of inspanningen kost!

 

▷ Een startbox (smart nutrition project) geeft je alles wat je nodig hebt als basis van deze detox. Jij kiest voor een box van minstens 1 week of de XXL versie voor minstens 3 weken.

▷ Je krijgt van ons alle uitleg bij opstart + handleiding.

▷ We bezorgen je een 2 weken schema met 14 lunch recepten en 14 diner recepten inclusief boodschappenlijstje.

▷ Via een SNP WhatsApp groep kan je in contact blijven met ons, vragen stellen, recepten en foto's delen en mekaar motiveren.

▷ Je krijgt 12 leerrijke tips voor een gezonder leven.

 

Hoe ziet jouw SNP dag er uit?

 
 

SMART NUTRITION PROJECT

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie.

 

ERVARINGEN SNP

Sarie

  1. Verloop vd Fresh Start Detox?

De voorbije weken zijn al bij al vlot verlopen. Dag 3 was de zwaarste dag. Mijn lichaam raakte precies even in paniek zonder die dagelijkste portie suikers.

Het is motiverend om te weten dat heel wat mensen op hetzelfde moment hetzelfde programma volgen als jezelf. Dat maakt de verleiding om te zondigen een pak kleiner ;o).

Ik hou me goed aan het opgegeven patroon. Ik merkte wel dat het af en toe wat meer planning en organisatie vergde en dat er liters soep gemaakt werden  :o).

  1. Bedenkingen vooraf?

Ik vreesde ervoor dat ik dit programma niet zou volhouden. Ik had me al zo vaak voorgenomen om minder suiker te eten, maar na een aantal dagen verviel ik steeds weer in mijn oude patroon. 

De shakes zijn voor mij ideaal om de momenten op te vangen waarop ik naar koeken/chocolade zou grijpen, zeker om 16u.

  1. Aan wie aanraden?

Ik zou dit aanraden aan iedereen die net dat extra duwtje in de rug nodig heeft en die op een verantwoorde manier wat wil afvallen en gezonder wil gaan leven.

Anne-Marie

Ik was zeer sceptisch over shakes, omdat ik al slechte verhalen gehoord had over proteïnediëten waardoor dan iemand zij hele metabolisme voor altijd om zeep was; maar waarschijnlijk zal hier de combinatie met gezond eten ervoor zorgen dat dat niet het geval zal zijn.

ik was ook heel sceptisch over shakes omdat ik de overtuiging had dat met gezond  te eten je alle nutriënten zou moeten binnen hebben.

 

Zoals gemeld had ik in het begin de eerste twee dagen heel fel hoofdpijn (ik dronk ook wel 3 sterke koffies per dag), en gedurende de twee weken van het SNP ook lood in mijn benen;

Ik had veel last van hunkering naar brood omdat ik dat voor mijn kinderen klaarmaak ; maar ik was ook al vroeger van plan om mijn eigen boterhammen van 'middags te vervangen door groentenlunches.

 

Geen zin meer in zoet gehad na 2 dagen, super dus.

 

Wat ik zou geapprecieerd hebben van Rainpharma uit dan, zouden staaltjes van een paar smaken van shakes zijn vooraleer aan het programma te beginnen; want hier kon ik niet kiezen bij de box en ik had al snel door dat twee weken lang milk chocolate niet mijn ding ging zijn...

 

Collega's zeiden dat ik er heel goed uitzag en dat mijn broeken afzakten dus dat ik nu wel moest stoppen; alleszins heb ik dat dus verteld dat ik een detox programma deed en er wel enthousiast over was, 

 

De whatsapp groep was ook leuk, soms zelf twijfels gehad omdat bij mij dan dat gewicht niet even drastisch naar beneden ging; langs de andere kant moest er bij mij ook niet zoveel af en was ik ook al blij met daling van het vetpercentage;

 

Ik heb met dit programma de spreekwoordelijke "shot onder mijn gat" gekregen, waar ik zelf om gevraagd had door mij in te schrijven, en ben blij dat ik weer "back on track" ben en voel me ook supergoed nu.

 

Voorts vond ik het heel fijn dat ik ook een belletje kreeg om te vragen hoe het ging, dat is heel tof om te merken dat je echt begeleid wordt,

Kim

1. Hoe verloopt de Fresh start detox voor jou?

De eerste dagen moest ik mezelf echt inhouden om niet naar mijn, naar gewoonte, dagelijkse wafels en andere tussendoortjes te grijpen. Ook de sneetjes kaas met een ferme kwak looksaus miste ik enorm. Als fervente microgolf gebruiker voor het opwarmen van bereide maaltijden was het een hele aanpassing om zélf elke middag en avond een verse én gezonde maaltijd op tafel te toveren. Gelukkig zorgden de gedeelde receptjes voor de nodige inspiratie.

Nu, bijna 2 weken later, lukt het prima om mij op weekdagen aan het schema en gezonde maaltijden te houden. In het weekend mag het al wat losser, al hou ik wel het schema aan maar dan aangevuld met eens een minder gezond tussendoortje.

Ik ging voor de detox al elke dag wandelen, nu doe ik om de 2 dagen een yin yoga sessie er boven op, en daar heb ik elke keer weer deugd van. Stilletjes aan sluipt ook dat ritme er vanzelf in.

Ik gebruik sinds de start van de Fresh start detox ook de gelaatsproducten van Rainpharma, de eerste 2 dagen reageerde mijn huid met wat roodheid ( ik heb een reactieve gevoelige huid), maar nu is deze helemaal gekalmeerd. Mijn huid ziet er ook frisser en zachter uit dankzij dit productgamma ( in combinatie met de Fresh start detox?).

 

2. Wat waren je bedenkingen voordat je ging deelnemen?

Oei, eiwitshake? Is dit dan een vermageringsdieet? Ga ik geen honger hebben?

 

3. Aan wie zou jij dit programma nog willen aanraden?

Aan iedereen die een reset nodig heeft, een schop onder de kont om de eigen voeding- en beweeg gewoonten eens te bekijken en te verbeteren waar nodig.

Studio Pura Vida

0475 29 03 49 (Karl) / 0477 54 01 44 (Katrien)

rek nr Studio Pura Vida IBAN BE37 3631 8781 0228

Duivebergen 2a, 3140 Keerbergen

BTW BE 0727 494 159

  • Facebook
  • Instagram