top of page

Acerca de

soundbath.png

Kom helemaal tot rust, kom weer terug bij jezelf, en geef je over aan een totale en diepe ontspanning van lichaam en geest. We nodigen je graag uit voor een soundbath op vrijdag 22 maart 2024 

Een soundbath kan gezien worden als een helende reis waarin de helende klanken van verschillende instrumenten je meenemen tot diep in je kern. De frequentie en de trillingen van de klanken helpen je om los te laten, in contact te komen met je lichaam, geest en intuïtie, je hoofd leeg te maken, je inspiratie en inzicht te geven. Daarnaast kan het je o.a ook helpen bij slaap problemen, het verlagen van de bloeddruk, verminderen van angst en depressie, verbeteren van focus en concentratie en is het de ultieme boast voor je overall well-being. En misschien nog wel het allerfijnste, je hoeft er alleen maar voor op een yogamatje te liggen en je over te geven aan de klanken. 

Wat gaan we doen deze avond? 
We beginnen met een aantal rustige yoga bewegingen, gevolgd door begeleide yoga ademhalingstechnieken en vervolgens volgt het soundbath. De totale duur is 90 minuten. 

Voor wie is een soundbath geschikt? 
Iedereen vanaf 16 jaar of ouder is welkom! Als je je in het eerste trimester van je zwangerschap bevindt, vragen we je om eerst even je huisarts te raadplegen. 

Dag, tijdstip en locatie
Vrijdag 7 juni 2024, 20.00 - 21.30 uur
Pura Vida,
Grote Bollostraat 8
3120 Tremelo

Inschrijven
Je kan je inschrijven door
1) een e-mail te sturen aan: homeofshivay@gmail.com; en
2) de kosten voor de workshop over te maken naar:
Shivay VOF, BE60 7350 6394 0970, onder vermelding van ‘Soundbath Pura Vida 7 juni 2024’.

Kosten: € 40 per persoon 

Facilitatoren: 
Dit soundbath wordt begeleid door Sachin Sehgal en Lenneke Sicking. 

Sachin - geboren en opgegroeid in India - stond vanaf zijn vroege jeugd al in contact met spiritualiteit. Hierdoor kwam hij al vroeg in aanraking met verschillende practices en integreert hij deze tot de dag van vandaag in zijn dagelijkse leven. Het is zijn missie om de verschillende practices met zoveel mogelijk mensen te delen. Sachin is a certified sound healer, mindfulness coach en een breathwork (rebirthing techniek) facilitator. 

Lenneke - geboren en opgegroeid in Nederland - kwam wat later in aanmerking met spiritualiteit. Het was door een yoga retreat 5 jaar geleden dat ze voor het eerst in haar leven echte rust, kalmte, vrede en vreugde ervaarde. Sindsdien is ze niet meer van dit pad afgeweken. Ondertussen is ze gecertificeerd yogadocent, sound healer en begeleidt ze (jong)volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit haar coachingsbedrijf. 

bottom of page