top of page
4.png

In balans doorheen alle seizoenen 


WINTERworkshop - Vertragen en naar binnen keren.


Met Yin yoga, hoofd- en voetenwerk.
MIND BODY BREATH connection met Katrien en Kelly

Ons lichaam heeft steeds veel te vertellen en we nemen de tijd om hiernaar te luisteren. 
Tijdens deze workshop leer je de signalen van jouw lichaam beter begrijpen. Samen met Kelly leer je de link leggen tussen jouw emoties, omgeving, gedachten en jouw fysieke klachten. 

De winter staat voor naar binnen keren en diepe rust, de organen die hiermee zijn verbonden zijn de nieren en de blaas. Sleutelwoorden zijn zuivering, wils- en levenskracht.
In deze workshop word je uitgedaagd mee te gaan in het ritme van de natuur/het leven. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas en het bindweefsel wordt gemasseerd, waardoor je spanning en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat.

Katrien begeleidt jou bij deze overgang met een Yin Yoga flow, terwijl Kelly de drukpunten op jouw voeten stimuleert, waardoor jouw lichaam in een diepere laag van ontspanning komt. 

Je krijgt eenvoudige technieken aangereikt om jouw welzijn dagelijks in eigen handen te nemen. Vanuit de vijf elementen belichten we per seizoen telkens de bijbehorende reflexzones op jouw voeten, etherische olie, ademhalingsoefeningen en Yin poses om mee te nemen in jouw dagelijkse routine. 

Na alle seizoenen heb je een volledige reis gemaakt doorheen jouw hele lichaam en weet je hoe je balans kan vinden in lichaam en geest.

Vaak weten we het wel, maar we voelen het niet meer en handelen we er niet naar.

Prijs: 35€
Maximum 20 plaatsen!

bottom of page