backmitra workshop.jpg

WORKSHOP "een gezonde rug met de backmitra"

Woensdag 1 mei 2019 van 10:00 - 11:30

Heb je vaak last van nek en rugpijn? Heb je last van stress en voel je je vaak moe?

Bij een gebrek aan een goede houding, vaak als gevolg van een zittende levensstijl, stress en herhalende bewegingen, resulteert in stijfheid en pijn in de rug, nek, schouders, armen, heupen of benen. Veel mensen krijgen dan last van chronische pijn in de onderrug en nek of van chronische vermoeidheid of hoofdpijn.
De Backmitra®️ kan ervoor zorgen dat de wervelkolom zijn spanning kan loslaten, alsook verandert en verbetert het de structuur van de wervelkolom.
In deze workshop gaan we gerichte oefeningen doen met de Backmitra zodat spanningsvermoeidheid en nekpijn verbeteren. We geven door druk op de middenrug ruimte aan de voorzijde van het lichaam, de borst kan zich daardoor meer openen en ontspannen en stress kan losgelaten worden alsook leert de onderrug zich te ontspannen en verlengen waardoor pijn kan opgelost worden.

Wanneer:
Woensdag 1 mei 2019 van 10.00 - 11.30 uur
Waar:
Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, Keerbergen
Prijs: 20€ of 2 credits van je beurtenkaart
Ben je nog geen klant? Schrijf je dan in via katrien@puravidakeerbergen.be, je reservatie is pas verzekerd na betaling op IBAN BE97 7506 1815 0749 (beperkte plaatsen)
Docenten: Katrien en Karl (beiden gecertificeerd Backmitra®️docent)

Aangeraden is om dagelijks 10 à 15 minuten te oefenen om klachten te verbeteren.
Wens je nadien de oefeningen verder thuis te doen? Dan kan je hier ter plaatse een Backmitra aanschaffen aan 30€/stuk (enkel cash te betalen), dan bespaar je meteen de verzendkosten uit.