top of page
zomerworkshop.png

In balans doorheen alle seizoenen


ZOMERworkshop - Passie, verbinding en liefde


Met Yin yoga, hoofd- en voetenwerk.
MIND BODY BREATH connection met Katrien en Kelly

Tijdens deze workshop leer je de signalen van jouw lichaam beter kennen. Kelly legt de link tussen jouw emoties, omgeving, gedachten en jouw fysieke klachten. Je krijgt technieken aangereikt om jouw welzijn dagelijks in eigen handen te nemen.
Vaak weten we het wel, maar we voelen het niet meer en handelen we er niet naar.
We gaan vertragen om daarna te versnellen. Ons lichaam heeft steeds veel te vertellen en we nemen samen even de tijd om hier naar te luisteren. We oefenen en verblijven in het hier en nu - gaan uit ons hoofd en verbinden met ons hart, ons lijf. We worden ons meer bewust en staan krachtiger in het leven om onze beperkende gedachten en patronen in ons dagelijks leven te doorbreken. We gaan leven in plaats van overleven.
Bij de overgang van de verschillende seizoenen is het belangrijk om even stil staan bij jezelf en te reflecteren. De zomer is het meest yang van alle seizoenen, de natuur is ook tot volle bloei gekomen. De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht en kan je daardoor soms ook vermoeien. Het is een tijd waarin je makkelijk wat overhit of overprikkeld kan raken. Daarom is het ook goe dom in deze periode regelmatig de tijd te nemen voor rust waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert. De organen die hiermee zijn verbonden zijn hart en de dunne darm.
In deze workshop wordt je uitgedaagd mee te gaan in het ritme van de natuur/het leven. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met ons hart en dunne darm en het bindweefsel wordt gemasseerd, waardoor je spanning en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat.
Katrien begeleidt jou bij deze overgang met een Yin Yoga flow en stimuleert alle bijbehorende meridianen. We combineren deze Yin yoga flow met de zachtheid van meditatie, visualisatie en stimuleren bijbehorende drukpunten op jouw voeten. Zo zetten Katrien en Kelly jouw lichaam tijdens deze workshop helemaal in balans.


Per seizoen belichten we vanuit de elementenleer de verschillende bijhorende emoties, gedachten en fysieke klachten, waardoor je gedurende het ganse jaar een reis maakt doorheen jouw hele lichaam. Je krijgt tips en tricks mee naar huis om toe te passen in jouw dagelijkse routine doorheen alle seizoenen.

Prijs: 35€
Maximum 20 plaatsen!
Koop hier je Tickets

bottom of page