top of page

Dienen eiwitshakes enkel om af te vallen?


Het antwoord is NEE!

De shakes van RainPharma kunnen ingezet worden bij:

 • Een afslankingsdieet en gewichtsbehoud

 • Huidverbetering

 • Sporters

 • Ondervoeding

 • Eiwittekort (ouderen, veganisten, …)

 • Zwangerschap, borstvoeding

 • postoperatief

Wanneer we een programma volgen zoals SNP (Smart Nutrition Program) dan werken we aan de inwendige verzorging van ons lichaam. Onze immuniteit is ons enige verdedigingsmechanisme. En dan zijn er 2 belangrijke grote contactoppervlakken tegen invloeden van buitenaf:

 1. ONZE HUID: de huid is opgebouwd uit eiwitten (80%). We hebben eiwitten in voldoende mate nodig om onze huid optimaal te kunnen opbouwen, verstevigen en herstellen indien nodig.

 2. DE DUNNE DARM: hier worden de echte nutriënten opgenomen. 70% van de immuniteit speelt zich af in de darmen.

Waarom de RainPharma shakes zo belangrijk zijn in dit programma? In de eerste plaats worden de shakes gebruikt als proteinesupplement om de spiermassa te beschermen tijdens het volgen van een ketogeen dieet/proteïendieet. Deze RainPharma shakes zijn een gezonder alternatief voor de courante shakes op basis van caseïne en gluten of andere ongezonde ‘dieetsnacks’ (zoals in andere dieetprogramma’s).

RainPharma shakes zijn een gezonder alternatief omdat ze vrij zijn van:

 • Gluten (caseïne of gluten zorgen ervoor dat er restanten achterblijven in de darm met als gevolg een slechte huid, vermoeidheid, futloosheid, slechte adem, slechte stoelgang, opgeblazen gevoel, …)

 • Caseïne (de RP shakes zijn op basis van Whey eiwitten ipv caseïne omdat deze beter op te nemen zijn en niet achterblijven in de darmen en daardoor slechte bacterien ontwikkelen en darmschade kunnen aanrichten)

 • Polyolen (laxerend werkende suikeralcoholen zoals bv. Xylitol)

 • Kunstmatige kleurstoffen

 • Kunstmatige bewaarmiddelen

 • Aspartaam

 • Fructose

We spreiden onze eiwitopname best gedurende de dag (20-30gr per 3 uur). Omdat het ontbijt meestal eiwitarm is nemen we daar onze eerste eiwitshake (20gr), omdat tussendoortjes vaak enkel suiker en vet bevatten nemen we als 4-uurtje ook een eiwitportie dmv een shake (20gr).

Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page