top of page

Wij verhuizen... binnenkort!Wat is er boeiender in het leven dan bijleren, vallen en weer opstaan? Want om te groeien hebben we zowel succesmomenten (overvolle lessen... je weet wel, voor de welbekende 🦠 spelbreker op de proppen kwam) als tegenslagen nodig (open/dicht/open/dicht en dan weer open op een laag pitje...). Yoga komt dan in alle betekenissen van het woord echt goed van pas. Het leven zou maar saai zijn als alles zou verlopen zoals we het willen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Ik hoor jullie al denken... 'amai, dat gaat daar goed, zo'n grote plannen'... Niets is minder waar.. maar toen het pand toevallig op ons pad kwam tijdens de eerste lockdown was het inderdaad niet makkelijk om te beslissen om ervoor te gaan of om dit aan ons voorbij te laten gaan... We zijn dan ook niet over 1 nacht ijs gegaan en hadden hier al meerdere jaren over nagedacht, verschillende panden bezocht en bijna getekend maar toch was er altijd wel 'iets' dat niet goed aanvoelde. En wanneer dan opeens de ideale ruimte op de perfecte locatie op je pad komt maar de tijden niet ideaal zijn... wat doe je dan?

Dan hoop je vooral op betere tijden en komt de ondernemer naar boven, de ondernemer die zegt 'ga ervoor, het komt goed'. Of het goed komt weten we niet, wat we wel weten is dat we jullie nodig zullen hebben! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

We zijn er dus van overtuigd dat het kleine boompje dat we 9 jaar geleden heel trots geplant hebben en de naam ‘PURA VIDA’ gaven nu klaar is om uit te groeien tot een prachtige boom op de nieuwe ruimere locatie.

Iedereen die ons een beetje kent weet dat wij gedreven zijn en niet bij de pakken blijven zitten, Yoga helpt ons daarbij de balans te bewaren. Het helpt ons ook om de juiste beslissingen te nemen, om tot actie over te gaan en dat zorgt ervoor dat onze boom weer terug de ruimte zal krijgen die hij verdient. En daar kan jij mee op onze 10e verjaardag de vruchten van plukken!


De tijd is nu rijp om jullie te mogen vertellen waar we naartoe gaan en wanneer we dat gepland hebben. Ergens rond eind februari 2023 (als alles goed gaat) plannen we onze studio te verhuizen naar Tremelo. In de Grote Bollostraat 8 zullen we jullie vanaf dan mogen verwelkomen. Hier willen we een prachtige plek creëren voor iedereen die op zoek is naar een rustmoment in de hectiek van alle dag. Zoals je gewend bent van ons maar dan wel met dat tikkeltje extra, en ja hoor, outdoor yoga in het groen staat ook daar weer op de planning. Er is een grote (yoga)tuin die we ook weer helemaal 'zen' zullen kunnen inrichten.


Tot die tijd zijn jullie uiteraard nog altijd zeer welkom in Keerbergen, en als de tijd daar is zullen we jullie tijdig informeren. Ben je al klant en heb je een beurtenkaart? Dan blijft die gewoon doorlopen, ook in Tremelo. En het goede nieuws is dat je dan ook meteen 100% zeker bent van je plaatsje op de nieuwe locatie, want daar zijn we echt dolenthousiast over!


ER IS NOG MEER:

  • We krijgen ook supertoffe buren, want Els van Butik Dinamik wordt onze plezante buurvrouw :-) als dat maar goed komt! ⠀

  • Pura Vida heeft ondertussen ook een nieuwe look, hiervoor spraken we Mandy van Baby in Red en Bart van Digitalized aan.

  • Als je benieuwd bent wie het interieur van de nieuwe locatie onder zijn vleugels zal nemen? Daarvoor spraken we Tailormate aan. Met de pinterest borden die Katrien had voorbereid zijn zij aan de slag gegaan en echt... het wordt een plaatje 😍 Wie van Ibiza, Boho style, Wabi Sabi houdt zal zich binnenkort helemaal kunnen vinden bij ons en na de lessen nog niet meteen naar huis willen gaan :-)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Vanaf nu nemen we jullie af en toe heel graag mee in de stand van zaken. Volg je ons al op instagram? Daar kan je in de highlights de 'sneak peak' volgen en de werken mee opvolgen. Volg zeker ook ons tweede account puravidashoptremelo op instagram, want daar delen we meer over het aanbod in de shop die ook een grote uitbreiding krijgt.


We deden ook een grote opkuisactie in onze nieuwsbrief. Krijg jij onze nieuwsbrieven niet (meer) en wil je toch graag op de hoogte blijven? Dan is er misschien iets misgelopen en kan je je hier altijd (opnieuw) inschrijven.

Te lang geleden dat je naar de studio kwam en Yoga niet terug opgestart? Wacht dan niet maar start nu alvast! Heel wat mensen zijn nog niet terug begonnen dus er is zeker nog ruimte in al onze lessen!


Tot snel,

Karl en katrien ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Comments


Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page