top of page

Gezond van binnen? Dat zie je van buiten!

Ken je dat? Heel veel hocus pocus ingrediënten of beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden? Denk maar aan het verminderen van rimpels, het vervagen van pigmentvlekken of het laten verdwijnen van cellulitis. Nog steeds staat de markt er bol van, maar... het is eigenlijk bedrog. Stiekem weten we dat allemaal.


Wij zijn dan ook van mening: eerlijkheid duurt het langst. En soms is dat een verhaal van een lange adem.

De basis is dat je je huid niet kan veranderen met crèmes en lotions, maar wél goed verzorgen. Onze filosofie is dan ook een totaal aanpak. We weten ondertussen wel allemaal dat stress ook een enorme impact kan hebben op je huid. We hebben er jaren over gedaan om de perfecte combinatie te vinden van stressbeheersing (met beweging en Yoga), voedingsadvies (met het Smart Nutrition Project) en de juiste natuurlijke verzorging (RainPharma). Vaak hebben we meer nodig dan een uurtje Yoga per week en vraagt ons lichaam voor extra aanvullingen, en daar zetten we dan onze supplementen voor in. Bij huidproblemen gaan we dan ook onze supplementen en eiwitshakes altijd combineren met de huidverzorging. Dat is net het unieke van RainPharma. Langs binnen en vanbuiten. Zet jij die combinatie eigenlijk al voldoende in de verf?


Onze huidverzorging respecteert de complexe natuur van je huid. Dat is ontzettend belangrijk. Onze huid is erg complex en wie zijn wij om ze aan te vallen met allerlei toveringrediënten of erger nog: zuren. Op korte termijn kan dat een mooi resultaat geven, op lange termijn ben je beter af met een merk als RainPharma.

Het basisadvies is dat je eens minstens 2 maanden je klassieke producten aan de kant laat staan en de ABCDEF skincare routine dagelijks toepast, bij voorkeur aangevuld met de levenswijze van het van het Smart Nutrition Project.

Dát is pas huidverbetering. Zo bekom je een resultaat dat je met geen enkele andere behandelingsmethode of machine kan bereiken. Want... je huid wordt vanbinnenuit opgebouwd.

Waarom twee maanden? Omdat je huid elke maand vernieuwt. Een maand om te wennen, een maand om de mooie resultaten te zien.

Deze Sun Set is dus ideaal voor elke klant die zijn of haar huid juist wil verzorgen, mooi wil verouderen en de complexe natuur van de huid wil respecteren. Gecombineerd met de Sun Set SNP? 100% top.

Elk jaar overtuigen we meer mensen van onze correcte filosofie op lange termijn. De talrijke reacties van tevreden gebruikers zetten de kroon op ons werk 👑


Wens jij ook graag advies om je huid van binnenuit op te bouwen zodat je ook aan de buitenkant straalt? Neem gerust even contact met ons op, we adviseren je graag!

katrien@puravidakeerbergen.be

Comments


Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page